Anamaria Prodan, dupa anuntul divortului

Laurentiu Reghecampf (45 de ani) divorteaza de Anamaria Prodan (48 de ani) dupa un mariaj de 13 ani. Antrenorul Uniersitatii Craiova a depus actele de divort la inceputul acestei saptamani. Laurentiu si Anamaria au impreuna un baiat, Laurentiu Jr., in varsta de 13 ani.

Reghecampf a anuntat ca pune capat unei casnicii de care “nu se va dezice niciodata” si spune ca nu are de gand sa faca un spectacol din acest divort.

„Va marturisesc faptul ca este un moment delicat din viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda altfel nici de acum inainte. Familia este sfanta pentru mine. Nu sunt o persoana conflictuala si nu port niciun razboi cu nimeni. Am depus actele de divort, la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata”, a spus Laurentiu Reghecampf, pentru Cancan, luni, 11 octombrie.

La scurt timp dupa aparitia informatiilor legate de despartirea oficiala, Anamaria Prodan a postat un mesaj in mediul online prin care le spune tuturor cat de importanta este familia pentru ea si ce a insemnat Laurentiu in viata ei si a copiilor.

”Laurentiu Reghecampf este tatal copiilor mei si este soarele familiei noastre cat timp traim pe pamant. Fotografia postata (n.r. – cu un panou urias, cu intreaga familie, pe magazinul Cocor din Piata Unirii, Bucuresti) spune totul. Suntem mereu la inaltime. Comentarii sau explicatii nu exista. Pentru ca el, Reghe, este eroul baiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face sa-l iubim mai putin! Dimpotriva, il iubim mai mult! Dumnezeu nu lasa nimic sfant sa dispara. Prostiile presei gen ‘lovitura pentru Anamaria Prodan’ sau pentru familia Prodan nu exista pentru mine si copiii mei!

loading...
Satisfactie nu vom da nimanui pentru ca familia Reghecampf-Prodan este mai puternica ca niciodata, iar copiii mei au cel mai puternic tata de pe mapamond” – a fost mesajul postat de impresara, pe pagina sa de Instagram. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au casatorit in urma cu 13 ani, pe 14 iunie 2007. Cei doi se stiau din copilarie si au mai fost impreuna, dar au decis sa-si lege destinele in mod oficial in 2008, dupa ce ambii au divortat de fostii parteneri. Impresara a fost casatorita cu jucatorul de baschet Tiberiu Dumitrescu intre anii 1998 – 2007 si are impreuna cu el doua fete, Sarah (21 de ani) si Rebecca (22 de ani). Reghecamf a fost casatorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer, cu care are un fiu, Luca (19 ani).

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro