ANAMARIA PRODAN, MESAJ PENTRU LAURENTIU REGHECAMPF IN CADRUL LANSARII CELOR DOUA CARTI

Anamaria Prodan a fost numai un zambet la lansarea celor doua carti. In plin divort de Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan a lansat doua carti, una despre cariera si viata ei si o alta carte despre mama ei, regretata Ionela Prodan. Impresara nu a lasat evenimentul sa treaca fara a-i adresa un mesaj sotului ei.

Daca pe plan sentimental lucrurile nu sunt tocmai roz, pe plan profesional Anamaria Prodan nu se dezice de planurile ei. Impresara a fost gazda evenimentului in care si-a lansat cele doua carti: ”Da, sunt cea mai buna! O viata plina de fotbal si performanta orisiunde”, dar si ”Cantecul vietii mele”, cea din urma fiind cartea vietii Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan a profitat de viata incarcata pe care o are si a pus in randuri fiecare traire, experienta, dar si suferinta:

“Este viata mea, este o carte in care am pus suflet, o carte in care imi spun viata. Si am un capitol tribut dedicat lui Laurentiu Reghecampf, caruia trebuie sa ii multumesc pentru acest copil minunat, pentru Laurentiu jr”

“Am invatat sa iert. Acum nu ma mai doare nimic, m-a durut cand a murit mama, cand a murit tata, cand sufera copiii. Sunt mandra si sunt fericita ca lansez aceasta carte. De fiecare data cand o visez pe mama mea mi se intampla lucruri bune.

loading...
Ma simt atat de linistita astazi, caci moment mai bun pentru aceasta lansara nu putea sa vina pentru ca, in acest moment, da, sunt cea mai buna, da sunt numarul 1, si, da, sunt o invingatoare si voi merge demna mai departe alaturi de copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro

Orice s-ar intampla in viata ei, Anamaria Prodan ramane o femeie cu coloana vertebrala, puternica si cu fruntea sus. Se declara sensibila, iar atunci cand ”cade”, in sanul familiei este locul unde isi ”incarca bateriile”:

“Sunt o persoana foarte sensibila, da, plang si eu, dar intotdeauna ma ridic cu ajutorul familiei mele. Am depasit momentele zambind, plina de optimism si cu ajutorul lui Dumnezeu”

Tot ce imi mai doresc acum este ca ai mei, copiii mei, sa fie fericiti, sa fie puternici si sa ajunga mai mari decat am fost eu vreodata. Acum nu imi lipseste nimic, am tot ce imi doresc si mi-ar fi teama sa mai cer ceva de la Dumnezeu pentru ca mi-a dat de toate”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Ziua avenimentului nu a fost aleasa intamplator, nimic nu este la voia sortii in viata impresarei. Lansarea cartii ”Cantecul vietii mele” a venit in cel mai greu moment din viata ei. Chiar daca fizici nu ii este aproape, Ionela Prodan ii apare in vise exact la momentul potrivit si ii ghideaza pasii:

”Sunt mandra si sunt fericita ca lansez aceasta carte. De fiecare data cand o visez pe mama mea mi se intampla lucruri bune. Ma simt atat de linistita astazi, caci moment mai bun pentru aceasta lansare nu putea sa vina pentru ca, in acest moment, da, sunt cea mai buna, da sunt numarul 1, si, da, sunt o invingatoare si voi merge demna mai departe alaturi de copiii mei.

Mama mea, in momentul in care mi-a aparut in vis, mi-a spus: ‘Gata, ridica-te si mergi mai departe!’. Nu ai avut si nici nu ai nevoie de nimeni in viata ta. Iar acest lucru m-a facut, in aceasta dimineata, sa inteleg ca Universul comploteaza, asa cum zicea mama mea. Intr-adevar, nu am nevoie de nimeni sa merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevarati, de oamenii loiali, de oamenii inteligenti, de copiii mei ca sa pot merge mai departe si ca sa ‘predau’ tuturor lectia despre familie si despre demnitate”, a precizat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro