Bianca Comanici, mesaj pentru Livian, fostul ei iubit de la „Puterea Dragostei”

Bianca Comanici si Livian au format un cuplu in casa „Puterea Dragostei”, emisiune difuzata de Kanal D. Cei doi au castigat cel de-al doilea sezon al reality show-ului, dar apoi s-au desparti, iar lucrurile s-au complicat intre ei.

Bianca Comanici va sta fata in fata cu Livian si tatal sau, Nelson Mondialu, la procesul programat sa aiba loc pe data de 8 noiembrie .

Bianca i-a dat in judecata atat pe fostul ei iubit, cat si pe tatal acestuia, pentru mesajele denigratoare pe care le-au transmis la adresa ei in mediul online. Procesul cu Livian l-a pierdut, insa acum se judeca cu celebrul tatal al acestuia.

La scurt timp dupa terminarea competitiei, cei doi s-au despartit si nu in relatii tocmai bune. Bianca a declarat pentru wowbiz.ro, ca daca s-ar ivi ocazia sa discute cand se vor intalni la proces, desi nu va fi cazul, ea i-ar spune un singur lucru.

„Imi pare rau ca nu a avut incredere in mine! Puteam termina in relatii ok, puteam sa fi ramas chiar prieteni. Sper sa fie o lectie pentru mine, cat si pentru el ceea ce s-a intamplat. Amandoi am reactionat din impuls, fara sa gandim prea mult si am ajuns intr-o situatie neplacuta.

loading...
Lumea trebuia sa ramana doar cu imaginea relatiei noastre frumoase si sa nu asiste la aceste rafuieli. Oricum, e dureros si pentru mine si sunt sigura ca si pentru el.”, a mai sps Bianca pentru wowbiz.ro.

„Sunt pregatita. Sper ca lucrurile sa se rezolve si sa terminam. Vreau ca lucrurile sa fie clarificate, pentru ca in acesti aproape 2 ani, in care tatal lui m-a facut in toate felurile posibile, imaginea mea a avut de suferit. Nu le port pica, nu ii urasc. Las legea sa se ocupe de tot si sa se faca dreptate”, a mai spus Bianca Comanici.

La finalul sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei, Bianca si Livian au plecat acasa cu marele premiu, dupa o Finala emotionanta, in care Andreea Mantea le-a spus sa-si asculte inima si sa fie in continuare impreuna, mai ales ca spun ca se iubesc.

Cei doi au primit si un cec in valoare de 10.000 euro.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro