Bianca Dragusanu, despre implicarea lui Victor Slav in viata Sofiei

Vedeta a fost invitata in emisiunea online „In oglinda”, unde a facut mai mulde dezvaluiri incredibile despre fiica ei si Victor Slav.

Victor Slav si Bianca Dragusanu au fosmat unul dintre cele mai iubite si urmarite cupluri shon showbiz. Momentul in care cei doi s-au casatorit si au anuntat venirea pe lume a copilului lor, a zguduit din temelii lumea mondena. Au fost momente grele pentru blondina, caci sarcina nu a fost deloc o perioada usoara, ba din contra.

Bianca Dragusanu nu a vrut niciodata sa se stie cat de multe a indurat si de fiecare data afisa doar partea plina a paharului.

Chiar si dupa ce a nascut, aceasta arata de parca nici nu a adus in urma cu putin timp un copil pe lume, motiv pentru care au aparut numeroase zvonuri si barfe potrivit carora ea nu ar fi fost, de fapt, gravida.

„In momentul in care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie nationala. Toata lumea spunea ca eu am avut o sarcina fake si ca am avut o mama surogat pentru ca eu a treia zi am iesit din spital intr-un corset masura xs si burta disparuse instant. Aici a fost nivelul ambitiei mele dupa sarcina, sa ma refac foarte rapid si sa nu am timp de depresie.

loading...
Am fost condamnata cand am spus parerea mea despre depresie. Eu nu am avut timp, eu am vrut sa fiu o minunata pentru copilul meu si sa intru in afaceri ca sa pot sa-i ofer o viata buna.
Eu am fost insarcinata 100% si a fost greu pentru ca eu sunt o femeie hiperactiva. Aveam o burta imensa dar aveam grija cum ma imbracam. Nu exista perioada minunata cand esti gravida.

Am avut tot felul de probleme. in ultimele 2 luni nu mai poti sa dormi, nu-ti gasesti nicio pozitie, mainile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poti sa te imbraci. Nu am fost singura, am avut familia langa mine, fostul meu sot era langa mine. I-am aliniat pe toti si le-am spus ce au nevoie sa faca”, a explicat Bianca Dragusanu in emisiunea „In oglinda”.

Relatia dintre ea si Victor Slav nu a fost una de lunga durata. Cei doi au decis sa se desparta, chiar daca aveau impreuna un copil. Bianca Dragusanu spune ca ea si Victor Slav nu au stabilit un program de vizite sau o pensie alimentara lunara, totusi, ea afirma ca nu ar fi deloc rau ca acesta sa vina mai des si sa petreaca timp cu Sofia.

Desi blondina nu si-a dorit niciodata un copil, spune cu mana pe inima ca Sofia a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat in viata si ii este recunoscatoare lui Dumnezeu ca i-a trimis-o.

„Eu am o relatie minunata cu el pentru ca este tatal copilului mei. Nu e comod sa vorbesc despre un barbat. Pe mine nu ma definesc barbatii din viata mea. Eu nu mi-am dorit neaparat sa am un copil, nu ma vedeam, pentru ca eu nu mi-am trait copilaria si Sofia a aparut in viata mea atunci cand a vrut Dumnezeu. Nu mi-am planificat-o, nu mi-am dorit-o, pur si simplu a venit ca o minune. Este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat si pe care nu l-am planuit.(…)

Nu exista un program si nicio pensie alimentara. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu exista tata perfect. Mama perfecta exista pentru ca mama ii da viata, se implica in cresterea copilului si mama este langa copil cand ii e rau, cand nu doarme. Tatal nu e perfect, se putea mai bine de atat.(…) Copilul nu prea il cere, nu-l pomeneste. La cinci ani se da cum bate vantul, va intelege ea cand va fi mai mare”, a declarat Bianca Dragusanu in emisiunea moderata de Mihai Ghita.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro