Bizara declaratie de avere al noului sot al Roxanei Nemes!

Roxana Nemes s-a casatorit cu omul de afaceri Calin Hagima, barbatul pentru care l-a parasit pe impresarul Radu Groza in urma cu 6 ani.

Calin Hagima are 42 de ani si este cu 11 mai mare decat Roxana Nemes, insa interpreta s-a declarat indragostita pana peste cap de partenerul ei.

Cei doi si-au inceput relatia ”oficial” dupa despartirea cantaretei de impresarul ei, Radu Groza. La vremea respectiva, Hagima era prezentat in presa ca un tip care are legatura cu industria muzicala din Romania, fiind seful unei case de productie.

Dupa o relatie de 6 ani, cu ceva despartiri si impacari, timp in care Calin a avut o relatie scurta si cu Rocsana Marcu, cei doi au decis sa mearga impreuna la altar. Nemes a recunoscut ca iubitul ei a

Despre Calin Hagima s-a scris ca este un antreprenor de succes, posesor al mai multor afaceri, care poate sa-i ofere Roxanei o viata lipsita de griji, in calitate de sotie.

loading...
Pe de alta parte, numele Calin Hagima a aparut, anul trecut, si intr-un cu totul alt context. Acesta era propunerea Partidului Ecologist Roman la un fotoliu de senator in Parlamentul Romaniei.

Declaratia de avere semnata de Calin Hagima, candidat la functia de senator de Bucuresti este una extrem de modesta. Practic, Hagima nu a completat nimic in dreptul rubricilor legate de proprietati: case, terenuri, masini, bunuri de valoare etc. El nu are conturi bancare si nici datorii iar singurul venit trecut in acte este de 5.100 de lei, obtinuti in calitate de director general al unei societati comerciale, in decurs de un an.

Indiferent de bani sau avere, iubirea a invins in cazul Roxanei Nemes, care spune despre ea ca este ”adepta lucrurlor mici in care pune mult suflet”. Asa a si ajuns Calin la inima frumoasei interprete.

„Noi ne-am cunoscut in varf de munte, doar ne-am salutat si ne-am vazut de drum. Destinul ne-a pus fata in fata de cateva ori pe parcursul unui an si jumatate. Cererea in casatorie a fost inedita, nu ma mai asteptam, dar m-a cerut in centrul Bucurestiului, punand poze cu noi la apus si rasarit pe magazinul Cocor cu intrebarea: ”Vrei sa ne petrecem fiecare rasarit impreuna pana cand viata ne va desparti?” Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar in care pun mult suflet. I-am facut tablouri cu mesaje din sufletul meu, ma gandesc intai la el si apoi la mine in tot ceea ce fac”, a povestit Roxana Nemes intr-un interviu recent.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro