Care este cel mai mare regret al Monicai Tatoiu

Invitata in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu (65 de ani) a dezvaluit care este cel mai mare regret al ei.

„Nu stiu daca de iertare e nevoie. Il visez pe tata cand sunt momente grele care vin in viata. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Imi reprosez ca nu i-am spus niciodata ca-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea ca femeile sunt proaste, ca femeile care fac arta sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu”, a povestit Monica.

„Nu i-am spus niciodata ca il iubesc, pentru ca am fost influentata de mama, care nu si-a iubit niciodata sotul. A fost o casatorie aranjata. Nu i-am spus niciodata si nu l-am imbratisat niciodata. Nici nu stiu unde e inmormantat tata, ca eu nu le am cu mortii si de-astea, dar din cand in cand ii fac o masa la un asezamant”, a continuat.

„Dau de mancare. Eu trebuia sa fiu baiat, asa a spus si tata, nu le am cu imbratisarile. Nu i-am spus niciodata ca il iubesc. Asta e viata, emotiile trec, regretele raman”, a mai spus Monica Tatoiu la Kanal D. Din anul 1988, Monica este casatorita cu Victor Tatoiu, alaturi de care are un fiu, Victor. In urma cu ceva timp, femeia de afaceri a dezvaluit ca, imediat dupa ce a nascut, fiul ei s-a imbolnavit, iar medicii nu i-au dat mari sanse de supravietuire. Profund afectata de suferinta fiului ei, Monicai i-a trecut prin minte sa se arunce de la etajul spitalului in care fiul ei era internat.

„L-am luat pe Victor de mana, cu icoana asta, si am lasat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vanat, si ne-am tinut de mana. Prima chestie e ca am vrut sa ma arunc de la etaj, de la Maternitate. In momentul ala ti se ia tot. Eu nu am stiu ce insemna sa fiu mama pana nu l-am vazut scos din mine”, a spus Monica.

loading...
Intr-un moment de luciditate, s-a rugat la Dumnezeu sa ii vindece copilul. A doua zi, Victor a inceput sa se recupereze, intarind credinta femeii de afaceri, dupa cum a marturisit chiar ea. „L-am luat pe Victor de mana si m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineata copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensa, dar trebuie sa dai jertfa. Nu inseamna sa tai vitel, sa omori un copil, dar trebuie sa jertfesti ceva”, a mai spus.

Victor are acum 26 de ani, lucreaza in strainatate, iar mama lui spune ca este mai intelept decat ea. „Este master diver. E adult acum. Cu carte de munca. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tau. Oricat de mare este, tot pui ramane. L-am invatat tot ce m-au invatat ai mei parinti. E mai intelept decat mine”, a mai marturisit Monica Tatoiu in trecut, in mediul online. „Fiul meu a studiat 13 ani la Scoala Americana care nu e acreditata. Mi-a zis ca am facut cea mai mare greseala ca l-am trimis acolo. Toti elevii care au venit in clasa a noua le-au luat-o inainte. Nu faceti ca mine. L-am trimis acolo de la gradinita”, mai spunea Monica Tatoiu in urma cu ceva timp, pentru OK! Magazine.

„Daca mi-l dadeau afara, ca mi-am bagat nasul unde nu imi fierbe oala, niste chestii cu finantari, putea sa ramana pe dinafara, iar asta insemna ca trebuia sa reinceapa totul de la clasa intai. Am aflat ca scoala nu avea acreditare. Aceasta este greseala parintilor care nu se informeaza despre statutul scolilor private. Costa 18.000 de euro, dar la mine a fost parte din contract si platea compania”, a incheiat.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro