CATALIN CAZACU SI RAMONA OLARU SI-AU OFICIALIZAT RELATIA IN PUBLIC

Catalin Cazacu si Ramona Olaru a avut prima iesire oficiala ”in lume”. Proaspatul cuplu a mers la film chiar daca, asa cum a declarat Catalin Cazacu, timpul nu este prietenul lui cel mai bun, acesta si-a facut ”loc” pentru iubita lui si au petrecut timp de calitate in doi.

Dupa multi ani in care au fost buni prieteni, Ramona Olaru si Catalin Cazacu au trecut la ”next level”, iar acum formeaza unul din cele mai proaspete cupluri din showbiz. Recent cei doi si-au asumat relatia si nu se mai feresc de ochii curiosilor.: ”Da, suntem impreuna”, a declarat Catalin Cazacu.

Tineri, nelinistiti si fara obligatii, Ramona Olaru si Catalin Cazacu s-au apropiat destul de mult, iar acum formeaza unul din cele mai noi cupluri din lumina reflectoarelor. Timpul pare sa fie inamicul principal in viata lui Catalin Cazacu, dar chiar si asa, atunci cand vine vorba de prioritati si de oamenii pe care ii iubeste, timp se gaseste. Sportivul si-a scos iubita la film:

”Nu prea imi place sa mai vorbesc despre relatiile mele, insa suntem de cateva luni impreuna. Timpul meu este din pacate prea putin, mi-ar placea sa am 36 de ore pe zi. Din aceasta cauza trebuie sa renunt la proiecte care mi-s dragi. Imi fac mereu timp pentru mine, iar acum sunt la film cu iubita, la avanpremiera «Dune». Cel mai important lucru pentru mine sunt eu si oamenii pe care ii iubesc.

loading...
Imi iubesc familia. Fiecare om din viata mea are parte de o iubire speciala. In ultima vreme sunt doar cu o anumita persoana si inseamna ca iubesc cu adevarat daca ma vezi cu aceeasi persoana. Cel mai de pret lucru pe care il am eu in viata asta este timpul, si daca ii dedic timpul meu inseamna ca este o persoana importanta. Nu-mi fac planuri, dar sper sa ma intorc in Zanzibar si de data asta ma intorc cu cineva special” , a declarat Catalin Cazacu pentru Click.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro