Ce avere aveau Anamaria Prodan si Reghe la inceputul relatiei

Ramona Lazuran, fina cuplului Anamaria Prodan si Reghe, a dezvaluit ce avere ar fi avut, de fapt, cei doi la inceputul relatiei. Dupa ce impresara a declarat ca lui i s-ar cuveni doar salariul de antrenor si o casa in America, ruda lor a sustinut ca, de fapt, cei doi ar fi muncit impreuna si ar fi plecat de la un stadiu modest, nu de la milioanele despre care se spune ar fi acum de impartit.

Ramona Lazuran, fina cuplului Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, a sustinut ca cei doi aveau, de fapt, o alta avere la inceputul relatiei. Aceasta a sustinut ca-n ciuda statutului pe care l-a avut regretata Ionela Prodan, antrenorul si impresara ar fi trait modest in urma cu mai multi ani. Totodata, ea a declarat ca nu crede ca nasa ei s-ar fi casatorit cu un „nimeni’.

In urma cu cateva zile, Anamaria Prodan a facut declaratiile controversate despre averea ei si a lui Laurentiu Reghecampf, in plin divort. Invitata la emisiunea lui Catalin Maruta, de pe Pro TV, ea a sustinut ca Reghe ar pleca din casnicia lor doar cu salariul lui si o casa in America.

Ramona Lazuran, fina cuplului, a facut acum dezvaluiri la fel de controversate despre acest subiect. Inca de la inceput, ea a precizat ca ii este greu sa priveasca situatia delicata in care se afla acum nasii ei, Anamaria Prodan si Reghe. A declarat ca nici nu stie ce sa spuna sau cum sa puna problema, deoarece nu intelege ce se intampla.

„Imi este atat de greu sa privesc la episoadele astea care ruleaza de ceva vreme pe anumite posturi. Nici nu stiu ce sa spun, cum sa pun problema, pentru ca nu inteleg, nu inteleg ce se intampla. Traiesc despartirea lor pentru ca sunt familia mea si o traiesc poate mai greu ca despartirea mea.

Pentru mine am stiut sa ma pregatesc, am stiut ce se intampla, am cunoscut amanunte si factori distructivi.’, a spus Ramona Lazuran in cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV, conform Wowbiz.ro.

loading...
Ramona Lazuran a sustinut ca Anamaria Prodan si Reghe ar fi avut alta avere cand s-au cunoscut. Sustine ca la inceputul relatiei, cei doi ar fi trait destul de modest, in ciuda statutului pe care-l avea atunci mama impresarei, Ionela Prodan. A spus ca ar fi pornit e la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria Prodan de la un salariu de la un post de televiziune.

„Eu ii cunosc pe acesti oameni foarte bine, vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine si familia mea, parte din copilul meu pentru ca sunt parinti spirituali pentru Maya, fiica mea. Ei traiau destul de modest, in ciuda faptului ca doamna Ionela Prodan avea un statut si o avere impresionanta si atunci.

Ei au plecat amandoi, insa nu de la aceste milioane de care vorbim acum ca sunt de impartit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atat de mare cum crede lumea’, a continuat ea.

Asadar, Ramona Lazuran, fina celor doi, sustine ca acestia ar fi muncit si crescut impreuna. A transmis ca nu crede ca Anamaria Prodan s-ar fi casatorit cu un „nimeni’ si a spus despre Reghe ca a muncit enorm.

„Ei au muncit impreuna si au crescut impreuna. Insa, hai sa nu mai aruncam cu piatra pentru ca Laurentiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred ca nasa mea, Anamaria Prodan, si-ar fi luat vreodata langa ea un nimeni.

Omul acesta s-a nascut cineva, a muncit enorm. A platit cu pretul copilariei tot ce are si cine este. Pentru ca el nu a avut copilaria pe care au avut-o toti copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucator in primul rand’, a mai transmis ea.

Fina Anamariei Prodan si a lui Laurentiu Reghecampf a vorbit de curand cu cei doi. Ramona Lazuran a descris situatia ca pe o „trauma’ si sustine ca cea mai mare greseala pe care au facut-o in relatie e ca ar fi acceptat sa aiba alaturi persoane nepotrivite, care ar fi profitat de ei.

„Am vorbit de multe ori. Exista o suferinta foarte mare, e o trauma ce se intampla. Orice mama care se vede peste noapte fara aripi, ramane cu singura alinare copilasul ala de langa ea. Automat intervine disperarea, intervin niste trairi pe care nu mai poti fi stapana.

Incerci sa atragi langa tine persoane care ai impresia ca te pot ajuta, nu te poate ajuta nimeni. Greseala lor cea mai mare, in toata aceasta perioada de viata de familie, a fost ca au acceptat in jurul lor persoane nepotrivite. Care au profitat de ei, de bunurile lor, de notorietatea lor, a explicat vedeta’, a adaugat Ramona Lazuran.

Printre altele, Ramona Lazuran a spus ca Reghe ar fi un om cu suflet bun si a infirmat zvonurile potrivit carora el nu l-ar mai vizita pe fiul lui. A sustinut ca antrenorul il iubeste foarte mult pe „Bebeto’, asa cum ii spun apropiatii, si ca vorbeste periodic cu el.

„Laurentiu este un om cu un suflet poate cat noi toti de aici. Cati suntem? Zece persoane! Deci nu exista suflet mai mare si mai bun decat al lui Laurentiu Reghecampf. Este un familist convins, insa are o slabiciune/

Gresit! Laurentiu il viziteaza si vorbeste periodic cu Laurentiu Junior, cu copilul, il iubeste foarte mult. Nu cred ca ar putea cineva vreodata sa-i schimbe sentimentul pentru copilul lui. Niciodata, nu exista asa ceva. Este total eronat. Mi-e greu sa cred ca cineva ar putea sa-l influente pe Laurentiu in privinta copiilor lui’, a conchis aceasta.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro