Ce mai face si cum arata Nuti, bona facuta celebra de Anamaria Prodan.

Nuti, bona angajata de Anamaria Prodan, a devenit cunoscuta in showbiz-ul romanesc dupa aparitiile la TV alaturi de impresara. De ceva timp, femeia nu ii mai este alaturi vedetei. Iata ce mai face si ce s-a intamplat cu Nuti, bona pe care Anamaria Prodan a facut-o celebra.

Pe vremea cand Anamaria Prodan filma reality show-ul sau, Nuti era bona care avea grija de Bebeto, dar si de casa. Multi ani femeia a asta langa vedeta si a ajutat-o de fiecare data cand a avut nevoie. La un moment, Nuti se mutase in Emiratele Unite Arabe alaturi de familia Reghecampf.

De o buna perioada de timp, bona Anamariei Prodan a disparut din fotografiile de familie, mai ales ca acum Laurentiu Jr. s-a marit si nu mai are nevoie de bona. Elena Fulgeanu, pe numele din buletin, reusise sa castige simpatia publicului.

Multi s-au intrebat ce s-a intamplat cu Nuti si ce mai face bona angajata de Anamaria Prodan. Se pare ca femeia ar fi decis sa plece din familia Reghecampf si s-ar fi mutat in strainatate alaturi de Victor, iubitul ei, cel care ii era si sofer impresarei, potrivit Impact.ro.

Vestea ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorteaza a luat prin suprindere pe toata lumea, mai ales ca cei doi isi reinoisera juramintele de curand. Dupa ce Reghe a confirmat zvonurile legate de divort, Anamaria Prodan le-a infirmat cu vehementa.

loading...
Anamaria Prodan a scris un mesaj prin care isi apara sotul de acuzatiile de infidelitate care i-au fost aduse in spatiul public. „Amanta? Pentru ce? Sa ne faca curatenie prin baie? Mai, mai! In familia mea sunt reguli crestine in primul rand. Cuplul este facut din 2! Oricine greseste, plateste. Asa am crescut eu si asa am invatat de la tatal meu. Oricine greseste din familie, plateste! Ghinionul vostru este ca la noi nu greseste nimeni! Barbatii care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara oua, fara personalitate, fara coloana vertebrala.

Fara putere. Sunt gaste! Intai fa-ti nevasta sa se simta bine ca ea iti spune adevarul daca poti sau nu. Daca esti bun sau nu. Amanta ca sa-ti ia cascavalul? Si daca esti obez iti zice ca esti tras prin inel? Concluzia este ca cei ce cauta si platesc femei sunt gaste specie proasta care nu au incredere in ei si cauta confirmari si reconfirmari, a mai spus in continuare Anamaria Prodan.

sursa:viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro