CE NU STIAI DESPRE TATAL ANAMARIEI PRODAN.

Anamaria Prodan a avut o relatie extraordinara cu parintii ei. Impresara i-a iubit extrem de mult si a fost alaturi de ei intotdeauna. Ce nu stiai despre tatal ei, Traian Tanase? Barbatul a reusit sa atinga primul milion pe vremea comunistilor!

De-a lungul timpului nu s-au aflat informatii multe despre viata tatalui Anamariei Prodan, si anume Traian Tanase. Barbatul a reusit sa atinga primul milion in perioada comunistilor, iar Ionela Prodan a mostenit averea din partea sotului ei, avocat de meserie. Tatal Anamariei Prodan s-a stins din viata in anul 1992, la varsta de 54 de ani, in urma unei congestii cerebrale.

De asemenea, barbatul a mai fost casatorit inainte de cantareata Ionela Prodan. Traian Tanase a format un cuplu cu Marioara Tanase, cantareata de muzica populara. In anul 1970, barbatul a ramas vaduv, dupa ce artista si-a gasit sfarsitul intr-un accident de masina. Ulterior, barbatul s-a insurat cu Ionela Prodan, care i-a daruit doua fete.

In cadrul unui interviu pentru publicatia San Diego Voyager, Anca Savelio, sora impresarei, a vorbit despre tatal lor, avocatul Traian Tanase.

loading...
”M-am nascut in Bucuresti, Romania, si am avut o copilarie fericita, influentata de pasiunea tatalui meu pentru arte si imobiliare. Tatal meu a trecut peste multe incercari in viata. El si-a pierdut ambii parinti si a ramas orfan la 5 ani. Cand avea 14 ani, a inceput sa lucreze intr-o sticlarie pentru a avea bani sa mearga la scoala. A devenit un avocat de succes la 30 de ani si mi-a transmis importanta familiei, a muncii si a proprietatii. Aveam doar cativa ani cand a inceput sa ma duca la galerii de arta, la teatru sau la magazine de antichitati. Invataturile lui despre investitii imobiliare ca baza financiara solida pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat in Statele Unite si am devenit agent imobiliar”, povestea ea.

Ionela Prodan despre Traian Tanase: „Eu cand m-am maritat nici nu stiam cati ani are barbatul meu. M-am maritat in trei zile. Eu, la inceput, ii spuneam „Domnule”, pentru ca nici nu indrazneam sa-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a facut casa, copii”. La randul ei, artista a mai fost casatorita cu inginerul Toni Antohi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro