Ce parere are Anamaria Prodan despre Laurentiu Reghecampf, dupa ce acesta a anuntat divortul

Impresara, noi declaratii despre sotul ei, dupa ce in presa au aparut tot mai multe zvonuri cutremuratoare.

Showbiz-ul a fost cutremurat din temelii, dupa ce in presa au aparut mai multe zvonuri potrivit carora Laurentiu Reghecampf ar urma sa aiba un copil cu o alta femeie. Vestea a venit ca un soc pentru toata lumea, incluisv pentru Anamaria Prodan, care ii este alaturi de 15 ani antrenorului de fotbal.

Acesta a aflat din spatiul public informatia si inca nu este pe depin convinsa ca este adevarata.
Cu toate acestea, Anamaria Prodan se tine de cuvant si lupta in continuare pentru familia ei. Iata cum vorbeste impresara despre Laurentiu Reghecampf, chiar si acum cand casnicia lor pare sa se afle pe muchie de cutit.

Impresara de fotbal a declarat in urma cu putin timp ca Laurentiu Reghecampf este un barbat mult prea bun pentru a avea o amanta sau a face un copil cu o alta femeie.

loading...
„Sotul meu este mult prea mandru ca sa umble cu o domnisoara, sau sa iasa, sau sa se afiseze, sau sa aiba copil cu o domnisoara de genul arhicunoscuta in oras. Eu cred ca sotul meu, cand a intrat undeva cu mine, s-a facut liniste, sau singur, la fel, si cred ca niciodata nu ar putea sa iasa cu genul asta de femei”, a spus Anamaria Prodan, la un post de televiziune.

In ciuda tuturor zvonurilor, barfelor si a declaratiilor lui Laurentiu Reghecampf in care vorbeste ca a depus deja actele de divort, Anamaria Prodan continua sa vorbeasca extrem de frumos despre sotul ei, sa-l laude si sa-l apere. Vedeta spune ca sotul ei s-ar fi inconjurat de niste oameni care nu-i vor cu adevarat binele si care profita de el si il trag in jos.

[ads2
„Este un om nemaipomenit, este un antrenor fabulos, este definitia barbatului perfect si este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am intalnit pe pamant. Are alaturi niste oameni pe care si eu am gresit, i-am tinut langa noi, niste zero barati, niste gunoaie de oameni, care profita de bunatatea lui ”, a mai explicat impresara.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro