Ce relatie are Reghe cu cele doua fiice ale Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a facut noi dezvaluiri din sanul familiei. Impresara a povestit ca Laurentiu Reghecampf mergea impreuna cu cele doua fiice ale sale, Rebecca si Sarah, in club. Vedeta a explicat si de ce cele doua tinere nu aveau voie sa mearga singure in astfel de locuri. Iata ce relatie are Reghe cu cele doua fiice ale Anamariei Prodan.

Acum cateva saptamani in presa a aparut o informatie cu totul surprinzatoare: Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorteaza. Antrenorul a confirmat informatia, dar, pe de alta parte, Anamaria Prodan a negat totul.

De altfel, de cand a inceput tot acest episod, Anamaria Prodan a facut mai multe dezvaluiri cu privire la familia si la casnicia ei. Acum, impresara vine cu o noua serie de declaratii.

Anamaria Prodan are doua fiice din casnicia anterioara: Rebecca si Sarah. Cele doua tinere se inteleg foarte bine cu Laurentiu Reghecampf.

Impresara a povestit ca cele doua fete isi doreau foarte mult sa vada ce inseamna viata de noapte, insa nu aveau voie sa mearga in cluburi. Astfel, Reghe le-a dus pe fiicele impresarei intr-un astfel de loc pentru a le arata ce se petrecere acolo.

loading...
„Noi vorbim amandoi cu copiii. Laurentiu a fost in discoteca langa Rebecca si Sarah cand ele isi doreau foarte tare sa vada cum e viata aia de acolo. Si eu nu le lasam’, a spus Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf a fost cel care s-a oferit sa le duca intr-un club. Antrenorul a preferat ca totul sa se desfasoare sub atenta lui supraveghere asa ca le-a aratat tinerelor ce inseamna, de fapt, un club.

„Laur a zis: Eu le iau sa le arat ce inseamna viata de noapte, prostitutie, pesti, nenorociri, droguri si absolut tot. Si s-au dus. (…) Vorbesc de ce se intampla noaptea intr-un club…si le vezi pe toate’.

„Unele stau si fac cu mana la masina, poate opreste cineva. Iti spun ca Laur le-a explicat fetelor absolut tot. Uite ce inseamna practic sa te vanda cineva la un domn pe ora, cat stai, ce trebuie sa faci. E oribil! Este cel mai groaznic lucru de pe pamant din punctul meu de vedere!’, a mai spus impresara.

Rebecca si Sarah au avut diferite intrebari si curiozitati referitoare la ce se intampla in cluburi, iar Anamaria si Laurentiu au incercat mereu sa le raspunda cu sinceritate.

„Ma intreba Sarah la un moment dat de ce fetele acestea nu muncesc. Pentru ca este mai usor sa stai pe spate, in pat sau in genunchi. Este mult mai usor. D-asta ele nu au voie. In familia asta niciodata nu o sa existe admiratie pentru asa ceva, nici macar curiozitate pentru asa ceva’.

Cele doua fiice ale Anamariei Prodan lucreaza in domenii total diferite. Rebecca are studii in moda si isi doreste sa aiba o afacere in acest domeniu. Pe cand Sarah este sportiva, ea fiind baschetbalista.

Ambele fiice ale impresarei castiga 1000 de dolari, insa Anamaria le mai da diferite sume de bani, insa nu oricum. Cele doua tinere trebuie sa aiba anumite performante pentru a castiga bani de la parinti.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro