Cu ce se ocupa in prezent Corina Bilcoin.

Cu ce se ocupa Corina Caciuc, este curiozitatea multora, dupa ce s-a aflat ca Laurentiu Reghecampf divorteaza de Anamaria Prodan.

Daca la inceput erau doar supozitii, Anamaria Prodan a confirmat ca Laurentiu Reghecampf are amanta si urmeaza sa divorteze. Corina Caciuc, despre care se spune ca este si insarcinata, este tanara pentru care antrenorul a decis sa puna punct relatiei cu Anamaria Prodan.

Dupa ce numele ei a aparut in presa, multi se intreaba cine este Corina Caciuc si cu ce se ocupa.

Laurentiu Reghecampf a decis sa puna punct relatiei cu Anamaria Prodan si sa-si refaca viata alaturi de presupusa sa amanta, Corina Caciuc, care ar fi si insarcinata. Dupa ce numele ei a aparut in presa, au inceput voci care sa spuna cine este si cu ce se ocupa tanara.

De fapt, numele ei nu este atat de strain in presa de scandal, pentru ca in urma cu 10 ani, Corica Caciuc a mai fost implicata intr-un scandal. La acel moment, ea a r fi acuzat un jurnalist ca a violat-o. Anamaria Prodan a declarat la o emisiune tv ca este vorba de jurnalistul Doru Iuga.

loading...
„Ea (n.r Corina) nu vrea in presa, dar era in scandal mare pe la OTV ca era violata de Doru Iuga. Era un scandal mare, mare.(…) O stiu ca era prin Dubai.”, a spus Anamaria Prodan intr-o emisiune de televiziune.

Tot de la sotia lui Laurentiu Reghecampf s-a aflat ca cei doi s-au cunoscut in Dubai. Pe atunci, Corina Caciuc ar fi lucrat acolo si nu ar fi avut vreo slujba tocmai onesta.

Aceste informatii i-au fost transmise Anamariei Prodan de o persoana care o cunoaste pe Corina.
”Draga Ana, te respect si esti un model pentru mine. Viata a facut in asa fel incat sa ajung prin Dubai, sa nu-mi ascult parintii si sa intru prin lumea aceasta a ”escortelor”, o stiu din 2015 pe asta. Asta a ajuns pe prima pagina in ziare si sunt socata. De mica visa celebritate(…) Periculoasa tare l-a urmarit pe Reghe si l-a atacat facand pe sfanta cand tu erai in Romania. Radea de el ca l-a impachetat, ca i-a mancat cascavalul. Femeia e profi pe meserie. L-a zapacit pe al tau! Si ai grija ca tuturor le-a facut faza cu copilul. Ca are copil. Nu i-a mers cu niciunul”, este o parte din mesajul primit de Anamaria Prodan, din partea unei apropiate a presupusei amante a lui Reghe.

In prezent, Corina Caciuc locuieste la Craiova unde ar detine un salon de infrumusetare.

Corina Caciuc, cea care ar urma sa-l faca tata pe Laurentiu Reghecampf pentru a treia oara, are 29 de ani. Femeia care i-ar fi despartit pe antrenorul sportiv de sotia sa, Anamaria Prodan, ar fi urmat si niste studii inalte, care se bat cap in cap cu dezvaluirile facute de persoana care o cunoaste si prezentate mai sus. Cu toate acestea, presa scrie ca de fapt Corina ar fi studiat in Dubai si ulterior s-a transferat in Romania. Mai mult, tanara ar fi urmat si un master la Cambridge. Potrivit cancan.ro, pe langa salonul de infrumusetare, Corina Caciuc mai detine si functia de director la o companie care se ocupa de afaceri in China si Romania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro