CUM A REACTIONAT BIANCA DRAGUSANU, DUPA CE MIHAELA RADULESCU O FACUSE „FATA DE PLASTIC”

In urma cu zece ani, Mihaela Radulescu spunea despre Bianca Dragusanu ca este o ”fata de plastic”, pentru ca incepuse sa treaca printr-o serie de transformari estetice. Ce spunea recent blondina despre afirmatia prezentatoarei de televiziune?

In cadrul unei emisiuni de televiziune, Bianca Dragusanu a vorbit despre viata personala. In discutie a fost adus un subiect din urma cu zece ani, cand blondina a fost facuta ”fata de plastic„ de Mihaela Radulescu.

Mihai Ghita: ”Stiu ca o doamna prezentatoare, nu mai stiu la ce emisiune, te-a facut, vreo zece minute incontinuu, ”fata de plastic”. Cred ca acum vreo zece ani. A fost singura data cand te-am vazut rabufnind cu adevarat”

Bianca Dragusanu: ”Imi aduc aminte, stiu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, daca a putut sa spuna de atatea ori un lucru atat de aberant. In ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosesti de ele, da? Si creierele mai pot fi de plastic, daca ajungi ca tu, prezentatoare, sa spui obsesiv acelasi cuvant intr-o fraza de cateva propozitii. Care, ce crezi? Dupa cativa ani de zile, a inceput sa devina si ea tot de plastic. Nu dam nume, ca stim cine e”

loading...
In ultimii aproape 20 de ani, Bianca Dragusanu a schimbat foarte multe la ea. De la cel mai mic detaliu: cum ar fi genele, tatuarea sprancenelor, folosirea extensiilor de par, alunite scoase, pana la marirea buzelor, la sanilor si a posteriorului. Desigur, nici nasul creatoarei de moda nu a ramas neatins. In plus, ea si-a dorit ca dintii ei sa fie perfecti, motiv pentru care si-a pus fatete.

Fosta sotie a lui Victor Slav a declarat in 2014 ca a cheltuit in jur de 16.000 de euro pe operatiile estetice, au relatat jurnalistii de la Antena Stars. Avand in vedere ca de atunci, ea a mai trecut pe la cabinetul medicului estetician, suma probabil s-a dublat sau s-a triplat.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro