Cum se imparte averea dintre Anamaria Prodan si Reghe, la divort

Anamaria Prodan a facut noi declaratii despre divortul de Laurentiu Reghecampf. Impresara a spus cum se va imparti, de fapt, averea dintre cei doi. Aceasta a sustinut ca el nu va lua jumatate din avere, asa cum s-a speculat. In plus, i-a adus acuzatii grele, spunand ca antrenorul de la Universitatea Craiova ar fi muncit pentru altii.

Dupa ce s-a aflat ca Laurentiu Reghecampf a depus actele de divort, intrebarea ce sta pe buzele tuturor este cum vor imparti averea. Invitata la emisiunea „La Maruta’ de pe Pro Tv, impresara a facut o serie de declaratii uluitoare. Aceasta a sustinut ca, de fapt, cunoscutul atrenor nu va lua jumatate din avere, asa cum s-a speculat in ultima vreme in presa din Romania. Iata cum va arata, de fapt, partajul dintre cei doi!

Anamaria Prodan a fost invitata astazi la emisiunea „La Maruta’, prezentata de Catalin Maruta pe Pro Tv. impresara a discutat despre situatia controversata in care se afla acum, si anume divortul de Laurentiu Reghecampf. In privinta averii lor, ea a punctat inca de la inceput ca, de fapt, aceasta le-ar apartine copiilor.

In tmpul emisiunii, Anamaria Prodan a sustinut ca Laurentiu Reghecampf ar fi muncit enorm pentru altcineva si nu pentru familie. Ba chiar a repetat asta de mai multe ori.

„Averea apartine copiilor Anamariei Prodan si ai lui Laurentiu. El a muncit enorm. A muncit pentru altii. A muncit pentru altcineva, nu pentru noi. (…) Toata averea noastra este mostenita de la mama’, a spus Anamaria Prodan in emisiunea „La Maruta’ de pe Pro Tv.

Anamaria Prodan a sustinut astfel ca Laurentiu Reghecampf NU va lua jumatate din avere. A spus despre antrenorul Universitatii Craiova ca trebuie sa lase totul copiilor lui si ca nu ar avea nimic impreuna. Totodata, impresara a declarat ca banii sunt de la mama ei, regretata Ionela Prodan.

loading...
„Ma distrez ca toata lumea intreaba si toata lumea vine si imi spune: „auzi, dar stii ca cineva se dadea de ceasul mortii ca trebuie sa ia jumatate Laurentiu din avere’. Nu. Laurentiu si asa trebuie sa lase totul copiilor lui, adica jumatate din… Ce sa merite, daca nu avem nimic impreuna?

(…) „Se vorbeste mult despre averea noastra. El nu are de impartit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e mostenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Mama mea a fost o afacerista, dincolo de faptul ca a fost cantareata’, a mai transmis ea.

Iar asta nu e tot! Anamaria Prodan a mai sustinut ca Reghe ar pleca din casnicie, dupa divort, doar cu salariul de la Universitatea Craiova si o singura casa in America.

„Laurentiu Reghecampf pleaca din aceasta casnicie cu salariul de la Universitatea Craiova si o singura casa in America. Atat! Eu sunt milionara, copiii mei, atat’, a mai sustinut vedeta.

Printre altele, Anamaria Prodan a declarat ca ea si Reghe nu au avut contract prenuptial. Cand prezentatorul TV i-a spus ca-l suna, ea a spus ca „nu face tiganie’.

loading...
„Tu cu Andra cum ai? Ai contract prenuptial? Nici eu n-am avut. (…) Suna-l. Vezi daca-ti raspunde. Noi nu facem tiganie’, a mai adaugat impresara.

Tot in cadrul emisiunii, Anamaria Prodan a spus ca pentru ea, intre ea si Reghe nu mai exista cale de intoarcere. Cu toate astea, vedeta a declarat ca antrenorul va ramane mereu „Soarele’ familiei.

„Vorbim foarte rar in ultimele saptamani. Eu consider ca am spus ce am avut de spus. Va ramane Soarele nostru pentru totdeauna. Pentru mine nu mai e cale de intoarcere, de impacare. Un om nu-si poate trada familia si copiii. Cand ti-ai pierdut familia te-ai pierdut pe tine.

Urasc tradarea mai mult decat orice. Eu pot sa divortez in 30 de secunde. Laurentiu nu mai are ce sa caute langa mine. Greselile lui Laurentiu au fost aratate de toti prietenii mei’, a mai spus Anamaria Prodan.

In plin divort, Anamaria Prodan l-a descris pe Reghe ca fiind „un om foarte bun’. Spune ca-i va multumi toata viata pentru copilul frumos pe care i l-a oferit si ca-si doreste sa vina la meciurile lui. Ba mai mult, desi s-au despartit, impresara a anuntat ca are de gand sa pastreze tatuajul cu numele lui.

„El e un om foarte bun, dar e complicata situatia, daca fata asta e insarcinata… Si-a batut joc de copiii nostri, nu putea face asta si fata de ea. Eu sunt un om mult prea bun. O sa ii multumesc toata viata pentru cel mai frumos copil pe care mi l-a oferit. El este in genunchi acum, imi doresc sa se ridice! Si sa nu repete greseala facuta cu mine. Pentru ca a patra oara ar fi…

Imi doresc sa fie mandru de copilul lui, sa vina la meciurile lui, tare mult imi doresc asta. El va ramane mereu sotul meu, daca ar fi sa o iau de la capat, nu as fi schimbat nimic, pastrez tatuajul cu numele lui’, a mai spus impresara, conform impact.ro.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro