Dan Petrescu, considerat cel mai bogat roman, ar fi murit in accidentul aviatic din Milano!

Noi detalii despre tragedia aviatica din Milano, unde opt persoane si-au pierdut viata.

O tragedie a avut loc in aceasta dimineata, in nordul Italiei! Un avion privat romanesc s-a prabusit itr-o cladire din Milano, duminica, dupa ce a decolat de pe aeroportul Linate, la ora 13:00. La scurt timp de la decolare, avionul de mici dimensiuni s-a prabusit, iar toti pasagerii si-au pierdut viata.

Nu se cunosc informatii oficiale cu privire la victime, insa presa italiana sustine ca ar fi de origine romana. Printre victime s-ar numara si milionarul Dan Petrescu, despre care Ion Tiriac a spus ca este cel mai bogat roman, sustine awsforwp.com, care citeaza publicatia corriere.it.

Sursa citata mai sustine ca la bordul avionului se afla milionarul, alaturi de alte sapte persoane, printre acre si un copil.
Autoritatile romane nu au comentat pana in acest moment aceasta informatie.

loading...
Dan Petrescu este cunoscut publicului drept „milionarul din umbra”, despre care s-a scris ca ar avea o avere mult mai amre decat a lui Ion Tiriac. Insasi afaceristul a marturisit ca Dan Petrescu este cel mai bogat roman.

El s-a ferit de-a lungul timpului de ochii presie, fiind un barbat care nu se ibraca pe masura veniturilor sale.

El a fost partenerul de afaceri al lui Ion Tiriac si a reusit sa isi stranga averea de peste un miliard de euro din afaceri imobiliare.

Inainte de Revolutia din 1989, Dan Petrescu a locuit in Germania. El s-a intors in tara, cand a inceput sa faca afaceri cu Ion Tiriac, insa a castigat sume uriase din alte afaceri, precum cele din imobiliare si incaseaza lunar milioane de euro din chirii.
Potrivit Cancan, Dan Petrescu prefera sa stea departe de lumea mondena, conduce masini vechi, nu se imbraca de firma si prefera sa mearga cu autobuzul de la aeroport pana la apartamentul sau de pe Riviera Franceza.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro