Daniel Pavel a recunoscut! Cine este concurenta de la Survivor Romania pentru care a avut o afinitate

Prezentatorul a facut dezvaluiri incredibile in ultimul interviu acordat!

Daniel Pavel a petrecut jumatate de an la Survivor Romania sezonul 2, unde a fost prezentator si a comentat toate traseele pe care au pasit concurentii. I-a cunoscut pe toti si bineinteles ca si al a avut preferati si chiar preferate! Invitat in ultima editie a emisiunii online „Detectorul de minciuni”, pe care o puteti urmari in intregime pe canalul de Youtube theXclusives, Daniel Pavel a dezvaluit numele concurentei care l-a impresionat cel mai mult si pentru care a avut o afinitate! Mai mult, atunci cand aceasta a fost eliminata din competitia fenomen de pe Kanal D, prezentatorul TV povesteste ca a incremenit pur si simplu!

Intrebat de prezentatorul emisiunii daca a avut o afinitate pentru una dintre concurentele care au participat in sezonul doi Survivor Romania, Daniel Pavel a spus totul! Se pare ca cea care l-a impresionat cel mai tare a fost Ana Porgras despre care spune ca va avea mereu un loc special pentru el.

Aceasta s-a facut remarcata datorita performantelor sale sportive din trecut si a devotamentului de care a dat dovada pe traseele extrem de grele si solicitante din cursa pentru supravietuire.
Momentul in care a fost eliminata din joc a fost extrem de dificil pentru prezentatorul TV, care povesteste ca nici nu putea sa-i rosteasca numele si sa-i anunte plecarea.

loading...
Nici Roxana Nemes nu a trecut prin competitie fara sa fie observata si apreciata de Daniel Pavel. El a comparat-o pe fosta Faimosa cu o „amazoana”.

„Da, sigur. Momentul iesirii Anei Porgras a fost un moment extrem de emotional. Cand am auzit in casca numele ei, buzele nu voiau sa spuna „Ana”. Ana a avut si are un loc special. In momentul in care ai o medaliata de nivelul ala, ca barbat te impresioneaza etosul feminin sportiv. Pentru mine Ana la stafeta cu Zanni era o zeita.

Roxana Nemes, cu capacitatea de a tine niste greutati in tensiune, si mergea ca o amazoana.

Chiar am folosit termenul amazoana pentru ea. Au fost cateva care au dat pe traseu foarte mult”, a spus Daniel Pavel la „Detectorul de minciuni”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro