Detalii incendiare ies la iveala.

Dezvaluiri uluitoare! Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se pregatesc sa divorteze, insa incep sa iasa la iveala detalii surprinzatoare despre inceputul casniciei lor! Se pare ca antrenorul ar fi calcat stramb chiar dupa ce si-a unit destinul cu impresara.

Inainte de casnicia cu Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf a avut un mariaj cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au avut de trecut provocari dureroase impreuna, mai ales pentru ca si-au pierdut fetita din cauza unei malformatii congenitale la inima.

Acestia au fost casatoriti intre 1994 si 2007 si au impreuna un baiat, Luca, care s-a nascut dupa tragedia prin care au trecut dupa ce fiica lor si-a pierdut viata. Totusi, mariajul lor nu a avut succes si au ajuns la divort. Inainte de a se desparti oficial, antrenorul deja isi refacuse viata alaturi de Anamaria Prodan.

In trecut, Mariana Pffeifer dezvaluia ca a fost implicata intr-un triunghi amoros. Aceasta marturisea ca s-a iubit cu Laurentiu Reghecampf cand acesta era casatorit cu Anamaria Prodan. La putin timp dupa ce antrenorul si-a unit destinul cu impresara, acesta a calcat stramb chiar cu fosta sotie!

loading...
„Ma culcam cu Laurentiu, desi nu eram divortati, iar el era cu Ana. Eram sotia lui, dar ma simteam ca o amanta! Ce-a facut ea am facut si eu! Laurentiu ma mangaia pe picior, ii placea asta… Apoi am facut dragoste la subsol, in timp ce el era cu Ana, in Germania.

Am facut dragoste cu el si la Targoviste, el fiind casatorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divortata. Veneam de la aeroport si am mers la Targoviste, in timp ce Ana ramasese in America.”, a spus Mariana Pffeifer la Acasa TV.

Mai mult, Mariana Pfeiffer povestea in trecut ca a aflat ca Laurentiu Reghecampf isi doreste sa divorteze in momentul in care antrenorul a sunat-o si i-a spus ca Anamaria Prodan este insarcinata.

„As vrea ca Anamaria sa simta ce am simtit si eu. Laurentiu m-a anuntat la telefon ca vrea sa divorteze. Mi-a spus: ‘Esti o mama buna, esti o sotie ideala, esti gospodina, dar nu se poate sa traim impreuna’.

A zis ca nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem sa ma mut si ea venea deja la mine acasa. Intr-un sfarsit de saptamana ea a venit si a vrut sa ma ajute sa car mobila. Are un tupeu incredibil.

Macar putea sa aiba bunul simt si sa nu vina acolo cat eram eu acolo. Laurentiu m-a sunat intr-o seara si mi-a spus ca Anamaria este insarcinata si ca trebuie sa divortam pentru ca Anamaria Prodan este insarcinata.”, a mai zis ea la acelasi post TV.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro