Fiica cea mare a Anamariei Prodan si-a deschis propria afacere!

Rebecca Dumitrescu si-a deschis propria afacere! Anamaria Prodan se mandreste cu copiii sai. Fiica cea mare a impresarei a profesat o perioada ca model, iar acum a intrat in lumea afacerilor. Rebecca si-a deschis propriul magazin de haine, iar mama sa este foarte incantata de alegerea facuta.

Rebecca Dumitrescu este fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan. Aceasta are 22 de ani si a absolvit recent Institutul Maragoni din Italia, iar acum este designer cu acte in regula. Mai mult, o buna perioada de timp, fiica Anamariei Prodan a profesat ca model si a avut defilari pentru branduri cu renume precum Dolce&Gabbana.

In prezent, aceasta a renuntat la viata de model si a ales sa o urmeze pe mama sa in lumea afacerilor. Tanara a deschis magazinul „Remundi’, de care este foarte multumita.

Desi mama ei este nimeni alta decat Anamaria Prodan, tanara nu a avut foarte multe aparitii si a preferat intotdeauna sa stea departe de lumina reflectoarelor. Recent, aceasta a renuntat la cariera de model si a reusit sa isi indeplineasca cel mai mare vis: si-a deschis propriul magazin de haine. „Remundi’ este numele atelierului la care Rebecca Dumitrescu a muncit din greu.

loading...
„Cel mai important lucru din lume este educatia! Vreau sa duc mai departe imperiul construit de familia mea, sa-i fac mandri de mine si sa le multumesc pentru toata educatia si eforturile pe care le-au facut pentru mine’, a spus Rebecca Dumitrescu.

Rebecca a fost mereu alaturi de mama sa, Anamaria Prodan. Aceasta a aparut pe lume in perioada in care impresara era casatorita cu Tiberiu Dumitrescu. Desi cei doi si-au spus adio in urma cu multi ani, Rebecca a avut intotdeauna o relatie buna cu mama sa, dar si cu actualul sot al acesteia, Laurentiu Reghecampf.

Aceasta a profesat ca model o lunga perioada de timp, insa a facut parte si din Consiliul Director al unui club de fotbal. Aceasta experienta a avut-o la Hermannstadt, unde a ajutat-o pe mama sa. Anamaria Prodan era agent FIFA si nu putea ocupa si aceasta functie, asa ca Rebecca i-a fost alaturi.

In ultima perioada, cei doi au intrat in atentia presei datorita faptului ca Laurentiu Reghecampf a anuntat ca va divorta de sotia lui. Desi acesta parea foarte hotarat, Anamaria Prodan a negat intotdeauna afirmatiile barbatului sau.

Impresara sustine ca familia sa este extrem de fericita si ca nu exista nicio sansa de divort. Ba mai mult, aceasta isi arata iubirea fata de Laurentiu Reghecampf de fiecare data cand are ocazia.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro