Iancu Sterp, despre lupta in ring cu Ricardo.

Iancu Sterp a dezvaluit, in exclusivitate in platoul Wowbiz.ro, ca Bianca Comanici s-a bucurat enorm de infrangerea lui Ricardo!

Iancu Sterp l-a invins pe fostul sau coleg de competitie, Ricardo. Cei doi s-au luptat in ring, iar fratele lui Culita l-a pus la pamant pe adversarul sau in mai putin de 10 minute.

Iancu Sterp a vrut dintotdeauna sa practice un sport de contact si s-a concentrat foarte mult pe MMA, fiind mai mereu prezent la antrenamentele intense cu scopul de a deveni din ce in ce mai bun in ringul de lupta.

Dupa o buna perioada de antrenamente, tanarul a inceput chiar sa participe la competitii, avand bineinteles si cateva victorii, dar cea care a atras interesul multora a fost lupta impotriva fostului sau coleg de la Puterea dragostei, Ricardo Filip. In urma competitiei, Iancu l-a nimicit in adevaratul sens al cuvantului pe adversarul sau, iar acum a dezvaluit cateva detalii foarte importante din spatele victoriei. Se pare ca tanarul a primit sute de felicitari si numeroase mesaje de incurajare de la prieteni si familie, iar printre acestia s-a numarat si Bianca Comanici.

Fratele lui Culita spune ca tanara s-a bucurat enorm cand a vazut ca Ricardo este la pamant: „I-am scris, i-am dat mesaj. I-am zis: ‘Bravo, bine ai facut!”, a declarat Bianca Comanici, in exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

loading...
„Mi-a lasat comentariu acolo: ‘Ba, m-ai racorit, i-ai dat, i-ai facut!’. Bianca, cred ca daca ar fi putut, ar fi vrut sa fie ea in pielea mea acolo, ea avea certurile ei cu Ricardo.

A luat odata scaunul la el, nebuna!”, a completat-o Iancu.

Ricardo Filip, una dintre cele mai controversate personalitati din cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D, a fost implicat in nenumarate conflicte cu diferiti colegi din concurs, printre care s-a numarat si Bianca Comanici. Cei doi s-au certat de multe ori si nici pana astazi nu au reusit sa isi clarifice neintelegerile.

Pe de cealalta parte, Iancu a avut si el dicutii aprinse cu Ricardo, dar dupa cum spune acesta, a incercat sa rezolve problemele prin alte mijloace, nu prin violenta: „Eu si Culita ne enervam foarte greu. Mai bine rezolvam asa, maleabil.”, a declarat fratele lui Culita Sterp, in exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

In final, a venit si randul acestuia sa isi ia revansa, asa ca l-a facut KO in ring in mai putin de 10 minute: „Vezi cum e viata, cainele care latra, nu musca!”, a subliniat Culita Sterp, facand referire la adversarul lui Iancu.

[ads2
In plus, Culita i-a propus Biancai sa ii fie cumnata:

„Culita: -Bianca, eu tot m-am gandit, vrei sa fii cumnata mea, ce zici?

Bianca: -Acum sa zica si Iancu…nu mai zic eu..Mama Geta m-a intrebat, mi-a pus o intrebare pe Instagram.

Culita:- Eu vin de nas, Iancule, daca voi doi faceti nunta!

Bianca:- Culita ne-a sustinut mereu.

Culita:- Eu cred in iubirea voastra! Tot timpul imi spunea: ‘Bianca, Bianca Comanici’. I-am zis, cred ca ti-e dor de Bianca.

Iancu:- Cred ca raman la Bucuresti in seara asta. Numai daca ma cazeaza Bianca.”, a fost discutia celor trei, in platoul Wowbiz.ro

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro