Irisha arunca bomba! Zanni si Sebastian Chitosca au fost pe lista de invitati la botezul lui Culita si nu au venit

Irisha a dezvaluit detalii din culisele botezului fiului lui Culita Sterp.

Invitata in emisiunea Teo Show alaturi de Cucu, Sebastian Ciuculescu si Sorin Puscasul, Irishei i-a scapat porumbelul in legatura cu evenimentul de saptamana trecuta la care au participat toti si anume botezul baietelului lui Culita Sterp. Inca de la inceput, frumoasa fosta concurenta de la Survivor Romania 2021 si Bravo, ai stil! Celebrities a declarat ca a fost cel mai frumos botez la care a participat datorita oamenilor care au fost prezenti: Au

fost oameni simpli si petrecareti asa cum nu intalnesti aici la Bucuresti, foarte frumos! S-au dat mii de euro la dedicatii la lautari.” Sorin Puscasu a recunoscut ca a venit in camera de hotel cu 8 lei in buzunar, iar Stefan Ciuculescu cu niciun ban desi a fost avertizat de iubita sa lase banii in camera.

Mai mult, Irisha a mai dezvaluit un detaliu pe care nimeni nu il aflase pana acum si anume ca la botezul baietelului lui Culita au mai fost invitati si Sebastian Chitosca si Zanni si acestia au confirmat si nu s-au tinut de cuvant: „Au confirmat multi si nu au venit.

loading...
Nu este frumos. S-au platit acele meniuri. Cum a zis si Culita, banii aia mai bine ii dadea cuiva. Nu era suparat la propriu, ci nemultumit pentru ca au confirmat si nu au venit. Puteau sa zica nu venim si nu se intampla nimic.”
Cucu: „Mi-a placut acel vibe. Nu am fost niciodata la o petrecere cu lautari. La inceput eram inhibat pana la ora 10, dar dupa ce am baut ceva, m-am mai dat pe brazda…”

Sorin Puscasu: „Familia lui Culita, toata…eu ii spuneam si in emisiune cat de mult ii apreciez si voiam sa stiu daca sunt asa si in viata reala. Mama Geta, inainte sa plecam, ne-a facut si pachetele. Branza de burduf, cas, carnati…”

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro