Jador a spus de ce n-a mers la botezul organizat de Culita Sterp pentru baiatul lui.

Jador a spus, in sfarsit, motivul pentru care n-a mers la botezul baiatului lui Culita Sterp!

Toata lumea s-a intrebat de ce Jador nu a fost prezent la botezul micutului lui Culita Sterp, cel care ii este prieten. Persoanele, care au urmarit Survivor Romania 2021, stiu ca intre cei doi artisti au existat diferite neintelegeri in timpul competitiei.

Totusi, se pare ca au ramas in relatii bune, dupa cum a dat de inteles Jador, pe Instagram.

Celebrul manelist spune ca nu a mers la petrecerea data de Culita Sterp, pentru ca muncea. In acea seara, Jador a fost prezent la datorie, adica la cantare. De altfel, cantaretul spune ca nu are nimic cu amicul lui, Culita, si ca s-ar fi dus cu siguranta la botez, daca ar fi putut.

” Am vazut foarte multe barfe ca de ce nu s-a dus Jador la Culita la botez, ca nu-l suporta Culita..nu e adevarat! Culita m-a invitat, eu m-as fi dus cu drag, doar ca eu joi am cantat. Noi suntem cantareti, noi cu asta ne ocupam. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru ca am avut treaba si o treaba programata, n-am cum sa anulez un eveniment pentru ca asta ar insemna…nu e vorba de bani, ca i-as fi dat inapoi dublu, doar ca e omenia mea, n-am cum sa nu ma duc la eveniment, cand am promis ca ma duc”, a spus Jador, pe Instagram.

loading...
La botezul fiului lui Culita au fost invitati si fostii lui colegi de competitie, cu care a ramas in relatii foarte bune.

Irisha, Sorin Puscasu si Stefan Ciuculescu au intrat in direct la „Teo Show” si au vorbit despre evenimentul mult asteptat: „Noi o sa ducem plicul si o sa ia mami si tati ce trebuie. Eu, din ce am vorbit cu Culita despre situatia familiei, sper sa nu puna ego-ul in fata si unul dintre ei sa nu fie prezent (n.r. mama Geta sau tatal lui Culita) la acest eveniment foarte important din viata lor si sper ca acest copil sa ii impace, sa ii uneasca”, a declarat Irisha, inainte de botezul micutului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro