Motivul real al despartirii dintre Ella de la Puterea Dragostei si Jador

Ella si Jador au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea dragostei. Cei doi au decis sa se desparta, iar acum fosta concurenta si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre relatia cu artistul. Ce s-a intamplat, de fapt, intre acestia.

In cadrul unui interviu, Ella de la Puterea dragostei a decis sa vorbeasca despre perioada in care a fost intr-o relatie cu Jador. La momentul respectiv, frumoasa bruneta nu trecea printr-o perioada deloc buna.

Mama acesteia fusese diagnosticata cu o boala extrem de grava, care ulterior a ajuns la metastaze osoase. Pentru ca-si dorea sa gaseasca alinarea in bratele cuiva, aceasta a decis sa ii dea o sansa cantaretului.

Ella de la Puterea dragostei trecea printr-o perioada extrem de dificila atunci cand a decis sa paseasca in casa. Mama ei avea grave probleme de sanatate, iar ea simtea o nevoie continua de afectiune.

Jador a reusit sa o impresioneze si sa ajunga imediat la sufletul ei, intrucat bruneta recunoaste ca l-a iubit destul de mult. Cu toate acestea, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata si Ella sustine ca relatia cu artistul a fost una toxica.

loading...
„Eram in aceeasi casa si constransa de imprejurari el a fost sa imi placa, sa imi cada cu tronc. M-am si bazat pe faptul ca parintii lui provin din aceeasi religie cu a parintilor mei si am zis sa incerc ceva. Aveam nevoie de un om care sa ma sustina moral, pentru ca era foarte greu in competitia respectiva. Simteam nevoia sa fiu langa cineva care are experienta. Cu carisma lui, cu prostimea lui cumva m-a cucerit. Si am fost implicata intr-o relatie toxica. Cred ca la momentul respectiv l-am iubit, au fost ceva sentimente destul de puternice. De multe ori am vrut sa pun punct, ma gandeam ca nu este pentru mine. Ulterior citeam mesaje, mai vorbeam cu prieteni care ne cunosteau si cumva parca ma mai impingeau sa mai trag, sa-l mai ascult, sa-l mai primesc, sa ma vad cu el, desi rezultatul era acelasi’, a spus Ella pentru theXclusives.

In continuare, cu ochii in lacrimi, fosta concurenta de la Puterea dragostei a mai dezvaluit faptul ca a fost nevoita sa aleaga intre Jador si Bogdan Mocanu.

In momentul in care a pasit in casa, aceasta a inceput sa fie cautata de cei doi prieteni si recunoaste ca a fost pusa intr-o situatie extrem de dificila. Insa, a facut o alegere cu sufletul si a decis sa vorbeasca cu Jador. Cu toate acestea, relatia dintre acestia nu a mers din cauza geloziei.

„De fiecare data cand ma intalneam cu el incercam sa ii daruiesc iubire. Nevand iubire in trecut, m-am obisnuit sa daruiesc iubire, chiar daca eu poate nu am primit. A fost toxica relatia pentru ca este extrem de gelos, isi face filme extrem de mari, asculta foarte mult de oameni. La momentul respectiv conta pentru el faima si doar atat. In unele situatii m-a folosit, consider ca da. La Puterea Dragostei, voiam sa dovedesc alor mei si nu numai ca orice negativ va iesi la suprafata. Ma cautau si Jador si Bogda Mocanu la inceput, am avut cumva de ales intre cei doi’, a declarat Ella in emisiunea „In Oglinda’.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro