Petrecere mare in familia lui Culita Sterp.

Petrecere mare in familia lui Culita Sterp. Artistul si-a botezat baietelul si a sarbatorit ca in vremurile bune, cu zeci de invitati, iar printre cei care au animat atmosfera s-au numarat Theo Rose, Bogdan de la Ploiesti si Tzanca Uraganu.

Petrecere mare in familia lui Culita Sterp. Chiar daca ne aflam in plina pandemie de coronavirus, cantaretul nu a tinut cont de restrictii si a sarbatorit botezul fiului sau, Milan, cu zeci de invitati, care s-au distrat pana dimineata.

Theo Rose, Bogdan de la Ploiesti si Tzanca Uraganu au facut senzatie, iar Culita a aruncat cu sutele de euro pe dedicatii pentru micutul Milan. Cantaretul a ales sa poarte o tinuta deosebita la eveniment. A optat pentru un costum, de culoare verde mustar, ce i s-a potrivit perfect.

La crestinarea micutului au participat atat rudele celor doi parinti, cat si fosti concurenti de-ai artistului de la Survivor.

loading...
Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, a adus pe lume un bebelus perfect sanatos, insa nasterea nu a fost una usoara. Mama Geta a dezvaluit ca iubita fiului ei a trait clipe de cosmar, la scurt timp dupa ce a nascut.

„Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineata am vorbit cu ea, mi l-a aratat si pe cel mic, dar, saraca, la nastere a lesinat, chiar dupa nastere. Pentru ca, nu stiu, cum sa va spun, ea a fost la o clinica particulara si a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina asa mare, prima sarcina, nu stiu…

Pe Daniela a facut-o mama ei de 5 kg 200 de grame, si natural. Pe timpul nostru nu se nastea prin cezariana”, a marturisit Mama Geta, la Stafeta Mixta, conform Cancan.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro