Povestea de succes a barbatului din Iasi care traieste cu doua surori, cu care are 16 copii.

Este vorba despre George Chirila, un barbat din Iasi care a devenit cunoscut pentru faptul ca traieste cu doua surori, cu care are 16 copii, iar acum a devenit un antreprenor de succes. Barbatul reuseste sa vanda de ani de zile produsele sale catre 24 de familii din Iasi, iar astfel poate sa-si intretina familia. Astfel ca tot ce produce consuma iar din magazine cumpara doar la nevoie.

George Chirila, impreuna cu familia sa, munceste zilnic in ferma cu 100 de vaci si 400 de oi, la iazul cu peste, 130 de hectare cu cereale, luate in arenda, 450 de familii de albine, 4 hectare cu livada cu gutui si visin, dar si zeci de varietati de corcodus. In plus, tot ce produce vinde catre familiile din oras si spune ca ideea de a trai din ce produce i-a venit la scurt timp dupa Revolutie.

Cand m-am pornit sa fac gospodaria, am spus asa: daca o sa gasesc 10 familii de unde sa le iau 10 la suta din salariu, o sa pot sa traiesc si eu, sa am un salar. Cand m-am pornit eu cu afacerea, toti au spus ca nu se poate trai fara slujba, fara serviciu. Acum avem 24 de familii care mananca de la noi si le iau mai mult de 10 la suta din salariu. Iau de la mine un cos complet cu produse, a povestit George Chirila pentru BZI.

Fermierul a marturisit ca unii clienti ii platesc chiar si cu un an inainte sa fie siguri ca primesc produsele.

Sunt persoane care imi platesc cu un an inainte pentru cosurile pe care le aduc de doua ori pe saptamana. «Iti dau banii pentru un an si tu imi aduci ce am nevoie». Eu stiu ce au nevoie, ce mananca, de aceea m-am incurajat sa cultiv si ciuperci, sa cresc si pesti, mai multe, inclusiv gaini pentru oua proaspete. Eu m-am extins pentru ca a fost cerere din partea lor, sprijinit de ei, pentru ca daca au o sursa sigura, cumpara produsele. Acum, problema la producatori e ca nu pot sa vanda la sigur.

loading...
Nu e problema de productie. Stim sa producem, avem ce produce, doar ne trebuie o siguranta. Eu acum sunt multumit, pentru ca cele 24 de familii cumpara toate produsele de la mine, plus ca ocazional mai iau si altii. Eu le duc de doua ori pe saptamana cosurile la Iasi.

Inainte veneau doua familii cu copii, pentru ca se cunosc intre ei clientii, si luau produsele pentru toti. Copiii se jucau in timpul acela, se duceau la stana, la iaz. Acum nu vin din cauza ca nu mai au timp. Vedeti, eu nu sunt prins in nebunia asta, a timpului. Cei de la oras sunt mereu pe fuga, a mai spus acesta.

Barbatul a marturisit ca in urma cu cativa ani a devenit cunoscut in toata tara dupa ce s-a aflat ca traieste cu doua surori, insa acest lucru l-a ajutat pentru ca tot mai multe persoane l-au cautat pentru ca voiau produsele sale.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro