Primele poze cu Reghe si presupusa amanta

Se zguduie imperiul Prodan-Reghecamf! In mediul public au aparut astazi noi imagini cu antrenorul si cu amanta acestuia. Pozele tradeaza, de departe, intimitatea dintre cei doi, iar ipostazele in care s-au imortalizat nu lasa loc niciunei interpretari.

Laurentiu Reghecamf a anuntat la inceputul acestei saptamani, ca a intentat actiune de divort, insa vestile par sa nu fi ajuns si la inca actuala sa sotie, Anamaria Prodan.

Parac in ciuda celor declarate de anamaria prodan, astazi presa este impanzita de pozele noului cuplu.

Corina Caciuc, cea despre care s-a tot vorbit in ultima perioada ca ar fi amanta lui Reghe, pare extrem de relaxata in bratele acestuia.

loading...
Astazi, 16 octombrie 2021, agentul FIFA, Anamaria Prodan, a declarat, in exclusivitate pentru stirile Kanal D, ca nu ii vine sa creada ceea ce vede in presa.

Credem in continuare ca sotul meu si tatal copiilor mei nu a avut relatii extraconjugale …Eu si copiii mei vom analiza aceste fotografii….

Luni, familia impresarei va avea o pozitie oficiala pe acest subiect. Reactia de astazi a Aneimaria vine la scurt timp dupa ce amanta sotului ei a recunoscut ca este insarcinata cu acesta. De altfel, tehnicianul a declarat, la inceputul acesti saptamani ca a depus actele de divort.

”Sotul meu este intr-o nebuloasa si nu mai stie nici ce declara, nici ce face.”

”Intrebati-l pe sotul meu daca are o amanta, intrebati-l daca are un copil sau daca va avea un copil, ca vad ca sotul meu nu spune niciun cuvant dar toata presa comenteaza.”, a mai declarat Anamaria Prodan.

”Uita-te la mine, ti se pare ca arat rau, ti se pare ca sufar si ma tavalesc? Sotul meu stie ce nevasta are, sotul meu stie exact despre ce este vorba.”, a raspuns reporterilor Kanal D, Ana Maria Prodan

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro