REGHE SI CORINA NU SE MAI FERESC!

Laurentiu Reghecampf traieste a doua tinerete! S-a indragostit nebuneste de tanara satena, o adevarata bomba, dar pentru care si CV-ul este un atu: director al unei companii cu afaceri China – Romania! Corina Caciuc e numele focoasei care i-a pus tehnicianului inima pe jar si alaturi de care isi vede, de acum inainte, viata in roz. Anamaria Prodan e amintire, de fapt, amintire a devenit nu de azi, de ieri. Noul cuplu a trecut de primul fior al dragostei si se infrupta, cu pofta, din ”roadele” ei. CANCAN.RO are, ca argument, imaginile fericirii si vi le prezinta, in exclusivitate.

N-a fost sa fie, desi mariajul s-a intins pe o lunga durata de timp, nu mai putin de 13 ani. Finalul e intotdeauna trist, dar in capatul tunelului se intrezareste, mai mereu, luminita. Reghe a fost cel care a vazut-o. Primul. Si Anamaria, dupa ce se va dezmetici din greaua lovitura pe care a primit-o de la ”Soarele meu”, asa cum l-a alintat zi de zi pe sotul ei, va apuca pe drumul ei, probabil, al fericirii.

Dar sa ne oprim la prezent. Laurentiu si Corina sunt indragostiti lulea. Iar rodul iubirii lor sincere este va aparea peste aproximativ sase luni! Satena este insarcinata, il va face tatic, pentru a treia oara, pe Reghecampf.

CANCAN.RO va ofera imagini ”insorite” cu antrenorul Craiovei lui Rotaru si Corina, in care cei doi zambesc larg, intr-un peisaj de vis. Iubita il tine, dragastos, de dupa gat si isi lipeste obrazul de al lui. In timp ce Reghe este in culmea fericirii. Selfie-ul e facut de el, iar fotografiile sunt de colectie! Da, se poate citi in privirile lor ca spun: ”Suntem fericiti, nimeni nu ne poate desparti!”

Corina Caciuc are 29 de ani si este licentiata in management. A inceput facultatea in Dubai, dar ulterior s-a transferat in Romania. Si nu e totul! Frumoasa satena are si un master in mediul de afaceri, pe care l-a obtinut la Cambridge. Cursurile nu le-a trecut ca gasca prin apa! La ora actuala, Corina Caciuc este, nici mai mult, nici mai putin decat director al unei companii care deruleaza afaceri pe ruta China-Romania.

loading...
Laurentiu Reghecampf va deveni, inca o data, tata! Peste sase luni, atunci cand iubita lui, Corina, va aduce pe lume o fetita. Antrenorul si-a gasit, deja, nas. Este vorba despre cunoscutul om de afaceri Adrian Thiess.

Cel care avea, de altfel, sa confirme informatia pe care CANCAN.RO a prezentat-o. „Reghe e fratele meu si e normal, daca m-ai intrebat, trebuie sa spun ca da. Si Ana e sora mea, nu aleg intre ei. Ii iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viata e complexa. Ii iubesc pe amandoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, declara, in urma cu doar cateva zile, Adrian Thiess.

Laurentiu Reghecampf avea sa recunoasca, pentru CANCAN.RO, ca a depus actele de divort, dar a si detaliat situatia in care se afla.

”Va marturisesc faptul ca este un moment delicat din viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda altfel nici de acum inainte. Familia este sfanta pentru mine. Pana azi, m-am rezumat, ca expunere publica, la cariera construita in fotbal si nu voi inceta sa-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decenta, cu temeiuri crestine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoana conflictuala si nu port niciun razboi cu nimeni. Vreau doar sa precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretari ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din punct de vedere familial, cat si profesional.

Referitor la informatiile prezentate de curand in presa, sunt in masura sa afirm doar faptul ca Dumnezeu e peste noi si doar El va decide drumul fiecaruia!”, a spus Laurentiu Reghecampf.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro