Tavi Clonda, dezvaluiri despre problemele din casnicia cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a vorbit despre secretul casnicie cu Gabriela Cristea, dar si despre problemele de cuplu.

Tavi Clonda si Gabriela Cristea traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de sase ani de zile. Cei doi au spus DA in fata lui Dumnezeu urma cu doi ani de zile si au impreuna doua fetite: Victoria si Iris. Sotul celebrei prezentatoare tv a vorbit recent despre casnicie si despre aspecele atat placute, cat si cele neplacute ale casniciei lor.

Relatia lor este departe de a fi perfecta, insa este echilibrata.

„Nu stiu daca in cazul nostru vorbim neaparat despre casnicia perfecta, dar functioneaza, suntem ok. Perfectiunea e mai greu de atins. Si iubirea e importanta, la fel ca si faptul ca la inceputul unei relatii sa nu te arati altfel decat esti”, a declarat Tavi Clonda, pentru Imapct.ro.

loading...
Tavi Clonda a vorbit despre subiectele care provoaca cel mai mult cearta in relatia lor. Se pare ca cei doi ajung la neintelegeri din cauza problemelor de organizare cand vine vorba de curatenie si alte treburi casnice.

Cu toate acestea, ei ajung mereu la un consens si reusesc sa rezolve problemele. Intre cei doi exista o diferenta de reactie atunci cand vine vorba de certuri. Tavi Clonda este mai vulcanic, in timp ce sotia lui este mai tacuta.

„Discutiile pornesc de la lucruri ce tin de organizare in casa. Cand nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal sa apara. Pentru ca am vrea ca anumite treburi sa le faca altcineva, si asa dam vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situatie. Si Gabriela mai cedeaza. Si eu le mai am pe ale mele, si atunci mai trebuie sa renunte si ea.

Dar ea are un alt mod, ea tace, eu ma manifest”, a mai zis sotul Gabrielei Cristea, pentru sursa citata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro