THEO ROSE, APARITIE „DEMENTIALA” DUPA CE S-A VINDECAT DE COVID.

Theo Rose, una dintre cele mai apreciate si cunoscute artiste, s-a vindecat de COVID si, dupa doua saptamani de carantina, a iesit la o scurta plimbare, prin Capitala. A atras, din nou, privirile tuturor, iar rochia pe care a purtat-o a avut un rol decisiv. Nu doar fanii, ci si Constantin Enceanu au avut ceva de comentat cand au vazut poza cu cantareata.

Theo Rose a avut o aparitie “dementiala” in Capitala dupa ce a scapat de COVID, demonstrand, inca o data, ca este una dintre cele mai artiste din Romania. Bruneta a imbracat o rochie mulata, de culoare neagra, cu o crapatura laterala. Cantareata s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza bomba, dupa care poza a ajuns pe Instagram.

“Cam doamna azi. La Gala Performantei si Excelentei”, a scris Theo Rose in dreptul fotografiei, care l-a pus pe jar inclusiv pe Constantin Enceanu.

Pana in prezent, imaginea a strans peste 90 de mii de aprecieri si comentarii. Printre cei care au avut un cuvant de spus cu privire la felul in care a ales sa se imbrace Theo Rose a fost si Constantin Enceanu, la randul lui un apreciat artist. Acesta a scris in dreptul imaginii un mesaj scurt, care arata ca intre el si bruneta exista o relatie de prietenie.

“Cam goala!:)))”, si-a permis sa scrie Constantin Enceanu, in dreptul pozei cu Theo Rose, imbracata super.

loading...
„Sunt pe jos„, a raspuns, amuzata, Theo Rose, dupa ce a vazut remarca lui Constantin Enceanu.

Se iubeste cu nepotul lui Nea Marin
Anul trecut, Theo Rose, pe numele din buletin Theodora Maria Diaconu, a intrat in competitia “Bravo, ai stil! Celebrities”. A ajuns pana in finala, pe care a pierdut-o. A absolvit Liceul Dinu Lipatti din Bucuresti si, in trecut, pe cand era eleva, a fost coprezentatoarea show-ului KIDSing’ de la Kanal D. De mai bine de patru ani, artista se iubeste cu Alex, nepotul lui Nea Marin. Nu are, insa, ganduri de maritis.

“N-am asteptat o reactie anume de la parintii mei. E frumos, e destept, e bine facut, ce puteau sa zica? Mama m-a inteles. Eu am fost mereu cu bun-simt si am mers cu Alex acasa. Intr-o seara le-am facut cunostinta pur si simplu. Am avut putine emotii cu tata. Dar i l-am prezentat si tata a spus: ‘Eu sunt taica-sau’. Tata imi spune ca el mai vrea sa faca o fata, ca noi ne ducem la casele noastre. Deocamdata nu vreau sa ma marit”, a declarat, in urma cu ceva timp, Theo Rose.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro