A INCEPUT RAZBOIUL PE AVEREA DE 1 MILION DE EURO A LUI PETRICA MATU STOIAN.

Vestea tragica a decesului lui Petrica Matu Stoian a venit ca un traznet, att publicul larg, cat si familia si colegii de breasla fiind socati de cumplita tragedie.

Artistul urma un tratament post-COVID la o clinica privata din Caras-Severin, insa starea lui de sanatatate, insa, s-a deteriorat rapid. Tusea cu sange, iar sambata dimineata a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Resita acolo unde s-a si stins din viata.

Insa, dupa decesul prematur al artistului, va incepe si lupta pentru averea sa. Putini stiu faptul ca regretatul Petrica Matu Stoian avea o avere uriasa.

”Petrica Matu Stoian avea o avere colosala! Investea mult in imobiliare si in masini. Eu stiu ca avea cinci proprietati, vila din Craiova in care statea cu impresarul si sotia lui, casa parinteasca din Isverna si doua apartamente pe litoral, in Eforie Nord, unde statea vara. Anul acesta si-a mai cumparat un apartament foarte scump in cartierul Primaverii din Capitala.

loading...
Inainte de Craciun isi luase un Mercedes la mana a doua, dar in stare foarte buna, a dat peste 50 mii euro. El schimba masinile cam la 3 ani si, conducea numai bolizi scumpi dar punea pret pe siguranta si calitate. Din toata aceasta avere nu stiu cu ce se va alege familia lui pentru ca totul era cumparat pe firma impresarului, el nu avea mai nimic pe numele lui.

Nu stiu de ce le lua pe firma lui Gusman, e posibil sa fi incercat sa fenteze intr-un fel plata taxelor sau sa nu aiba probleme cu inspectorii ANAF ca, va dati seama, artistii nu declara tot ce incaseaza pe la spectacole. Si ca sa nu fie luat la ochi ca are o avere pe care n-o poate justifica, e posibil sa fi avut intelegerea asta cu impresarul. Sau, cine stie, altele or fi motivele. Cert e ca surorile nu se vor alege cu mare lucru din averea maestrului”, precizeaza o sursa pentru Star Popular.

Problema cu averea artistului ar fi ca, desi are surori si nepoti, averea colosala are toate sansele sa ramana a impresarului Doru Gusman.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro