Anamaria Prodan i-a reprosat lui Laurentiu Reghecampf, in direct

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au decis sa desparta. Antrenorul de fotbal urmeaza sa devina tatic cu actuala iubita si traieste o perioada extrem de frumoasa. Insa, in cadrul unui interviu de televiziune, fosta sotie a acestuia a facut o serie de declaratii neasteptate.

De cand s-a aflat de separarea dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, tot mai multe persoane s-au intrebat ce se va intampla cu impresara. In cadrul unui interviu, vedeta spunea ca urmeaza sa se mute din Romania. Insa, de curand, aceasta a fost invitata la un post de televiziune si a vorbit despre ultima perioada din viata ei.

Printre altele, Anamaria Prodan a facut o serie de dezvaluiri neasteptate despre Reghecampf.

Anamaria Prodan a fost invitata la Realitatea Plus, pentru a vorbi despre ultimele investitii, dar si despre divortul de Reghecampf.

Ei bine, la un moment dat, vedeta a spus ca nu i-a controlat niciodata telefonul antrenorului de fotbal, desi avea acces la toate conturile.

loading...
„Noi am fost o echipa de temut. Asa am vazut eu drumul nostru de cand ne-am regasit. Eu veneam dintr-o casnicie din care iesisem de doi ani. Nu a stiu nimeni. Eu nu mi-am verificat sotul! Nu i-am umblat in telefon, desi aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mandra ca lumea imi admira sotul. Nu-mi pare rau ca nu i-am controlat telefoanele’, a spus impresara.

In continuare, vedeta de televiziune a mai adaugat faptul ca ceea ce se intampla cu fostul ei partener la momentul actual este de-a dreptul jenant si ca acesta trebuia sa fie un model.

„Ceea ce se intampla acum cu Laurentiu este jenant. Nu poti sa te prezinti in fata Romaniei cu o viata destrabalata. Tu trebuia sa fii un model pentru copiii tai. Lipseste o piesa din acest puzzle ca sa pot intelege ce s-a intamplat. Lumea imi spune ca de fapt eu eram cea vanata, el era veriga slaba. Si s-a gasit!’, a mai declarat vedeta.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan recunoaste ca i-a luat putin timp sa realizeze ceea ce se intampla in viata ei. Insa, a reusit sa se trezeasca la realitate si sa mearga mai departe.

„De ce as fi daramata sau la pamant? Arat mai bine ca oricand, nu ti se pare? La inceput a fost putin ciudat pentru ca nu stiam ce se intampla, pentru ca eram inconjurata de minciuna si dormeam. Am dormit profund, dar dupa aceea am avut alaturi niste oameni care mi-au zis «Bai, Alba ca Zapada, trezeste-te!». Si atunci m-am trezit intr-o realitate crunta. Asa cum am spus mereu, alegerile ieftine se platesc foarte scump. Pentru mine cel mai important lucru de pe pamant este familia si asa va ramane pe viata. Este firesc ca dupa 16 ani in care construiesti imperii, spargi bariere sa doara ce se intampla. Eram o echipa indestructibila la nivel de orice!’, a spus Anamaria Prodan, pentru emisiunea „Realitatea Sportiva’.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro