Au aparut mesajele gasite in telefonul lui Petrica Mitu Stoian

Ce mesaje s-au gasit in telefonul lui Petrica Mitu Stoian. Vestea conform careia Petrica Mitu Stoian s-a stins din viata a indurerat o tara intreaga. Acesta a fost internat la o clinica din Resita pentru a i se administra un tratament hiperbaric. La scurt timp dupa, el a fost transporat de urgenta la spital, unde si-a petrecut ultimele clipe din viata. In acest caz, s-a deschis un dosar de ucidere din culpa. In ancheta apar noi dovezi cu privire la moartea interpretului, prietenii sai publicand mesajele trimise de acesta dupa ce a iesit din camera hiperbarica.

Petrica Mitu Stoian s-a stins din viata pe 6 noiembrie 2021, la scurt timp dupa ce i-a fost administrat un tratament hiperbaric. In acest caz, procurorii s-au autosesizat si au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Apar noi dovezi in cadrul anchetei. Prietenii interpretului au publicat mesajele trimise de acesta imediat dupa ce a iesit din camera hiperbarica de la clinica din Resita.

In telefonul interpretului s-au gasit mesaje conform carora el ar fi petrecut in camera hiperbarica aproximativ doua ore si jumatate. Acest lucru reprezinta o adevarata dovada pentru ancheta deschisa in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian.

Noi dovezi apar in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian. Se pare ca prietenii sai apropiati au facut publice mesajele artistului. Intr-una dintre conversatii, el spune ca a petrecut in camera hiperbarica aproximativ doua ore si jumatate. Medicii de la clinica au transmis ca artistul valori in limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric.

‘In urma nefericitului eveniment al decesului maestrului Petrica Mitu Stoian, dorim sa precizam urmatoarele: Domnul Petre Mitu Stoian a sosit la Clinica Nera vineri, 5.11.2021, in jurul amiezii, in vederea recuperarii post-Covid, in stare generala buna de sanatate. A fost consultat in cursul dupa-amiezii. In cadrul consultatiei preliminare s-au constatat valori in limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric. A urmat procedura de testare la presiune si oxigen si s-a stabilit o cura de 15 sedinte de terapie cu incepere de-a doua zi. Seara a mers la masa, s-a plimbat putin prin complex si apoi a mers sa se odihneasca in camera unde era cazat; starea dumnealui a fost buna pe toata perioada aceasta’, transmite Clinica Nera, intr-un comunicat de presa, de luni.

loading...
In comunicatul de presa trimis de catre clinica din Resita se mentioneaza faptul ca Petrica Mitu Stoian a fost trimis de urgenta la spital, unde starea sa de sanatate s-a imbunatatit. Ulterior, in jurul orei 13:00, acesta a inceput sa se simta din nou foarte rau.

‘Spre dimineata, medicul a fost chemat pentru hemoptizie; Domnul Petre Mitu Stoian a fost transportat cu salvarea la CG SP Oravita; Acolo a primit tratament cu O2 si substante perfuzabile specifice care a oprit tusea si hempotizia; Pacientul s-a simtit bine in tot acest timp, a dorit sa se intoarca la Clinica, dar din prudenta a acceptat sa ramana pentru investigatii suplimentare. Ulterior a fost trimis la Resita pentru evaluare imagistica. Clinica a constatat mai tarziu ca starea domniei sale a continuat sa fie una stabila la SP Resita si ca abia dupa ora 13.00 starea lui s-a agravat’, a mai transmis Clinica Nera.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro