Benone Sinulescu si-a facut deja testamentul.

Benone Sinulescu si-a facut deja testamentul. Artistul se afla internat in spital avand probleme de sanatate.

Benone Sinulescu are testamentul facut. In cazul in care el va muri, artistul a aranjat deja lucrurile, asa incat averea sa sa ramana pe maini bune.

Benone Sinulescu a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor si putini oameni mai stiau detalii despre viata sa. Inainte de pandemie, artistul s-a retras la tara, in localitatea Barzava, din Arad. Intr-un interviu pentru Antena Stars, Benone Sinulescu povestea ca o duce mult mai bine la tara si il bucura sa se ocupe de treburile gospodariei impreuna cu sotia sa.

„Imi place sa mai stau si la tara ca m-am saturat de oras toata viata. Avem casa si in Arad si la Barzava, unde aerul este mai respirabil si ne simtim bine. Am stat aici pentru ca avem o gradina mare, cu multi pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate.

Sotia mea este inginer chimist, in chimie alimentara. Nici eu nu mi-o imaginam atat de priceputa in toate.”, a marturisit interpretul de muzica populara.

loading...
Benone Sinulescu trece printr-o perioada grea, starea sa de sanatate fiind una destul de precara. Artistul se afla internat in spital, dupa ce s-a simtit rau. In presa au aparut informatii ca Benone Sinulescu ar fi fost gasit inconstient in casa, insa sotia artistului a lamurit lucrurile si a spus ca lucrurile nu s-au desfasurat asa.

„In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.

In ziua de sambata, starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.(…)”, a transmis sotia lui Benone Sinulescu prin intermediul retelelor de socializare.

Benone Sinulescu si-a aranjat lucrurile personale cu multi ani in urma, pentru ca atunci cand el nu va mai fi, averea sa sa ramana pe maini bune. In 2014, Benone Sinulescu si-a facut testamentul si i-a lasat averea sotiei sale, iar cand ea nu va mai fi, nepotii vor mosteni agoniseala de-o viata a artistului.

„Eu si sotia mea avem reciprocitate… Daca mor eu, totul ii ramane ei… Si drepturile de autor, casele din Bucuresti, Buzau si de langa Arad, banii, toata averea noastra. Si invers… Doar ca sotia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

In acest sens, am facut deja testamentul la notariat. Am preferat sa fie ceva gandit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lasa de izbeliste. Dupa ce niciunul dintre noi nu va mai trai, avem nepoti. Si eu, si nevasta-mea avem familii mari’, a declarat Benone Sinulescu, potrivit viva.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro