Care a fost cauza mortii lui Benone Sinulescu?

Solistul s-a stins la varsta de 84 de ani.

Vestea mortii lui Benone Sinulescu a cazut ca un trasnet peste apropiatii artistului. Din primele informatii, se pare ca Elena, sotia regretatului cantaret, a fost cea care l-a gasit decedat, in propria locuinta.

Benone Sinulescu s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate in ultimul an. Solistul a ajuns de mai multe ori pe mainile medicilor, insa in prezent urma tratamentul acasa.
Recent, impresarul lui Benone Sinulescu a dezvaluit ca artistul ar fi dezvoltat in urma cu cateva zile o pneumonie severa, iar sotia l-a gasit mort, dupa ce s-ar fi inecat: „Dupa cum am aflat, se pare ca nea Beni ar fi dezvoltat in ultimele 3-4 zile o pneumonie de absorbtie si a murit inecat. Adica nu e nimic din ceea ce a avut in mai.

Atunci era din cauza tensiunii, trebuia sa faca opreratie, nu s-a mai facut. El era acasa, era bine ingrijit, avea doua ingrijitoare care se ocupau de el 24/24. Avea si un terapeut care se ocupa de el pentru a incepe din nou sa mearga, el a stat mult in pat.

loading...
Acum doua saptamani era bine, incepuse sa mearga”.

Benone Sinulescu si-a dat ultima suflare in propria locuinta,la 84 de ani. Sotia, Elena, a fost cea care l-a gasit zacand in casa. Potrivit acesteia, artistul a facut o pneumonie de aspiratie, insa nu a vrut sa mearga la spital, de frica infectarii cu COVID-19: „Am ramas singura, era bine, ne bucuram, dar a facut o pneumonie de aspiratie si s-a dus, n-a vrut sa fie dus la spital, de frica, din cauza Covid-19.

A murit astazi, la orele 14.30, il ducem la o casa mortuara, la o firma, apoi de aici o sa-l ducem la Filarmonica, il vom inmormanta la Eternitatea. El este in casa acum, in pat, asteptam firma mortuara sa vina, sunt distrusa de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el inapoi nimeni nu il mai intoarce!”, a declarat sotia lui Benone Sinulescu, pentru Impact.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro