Ce i-a spus Petrica Mitu Stoian nepotului sau la 5 dimineata, inainte sa moara

Petrica Mitu Stoian si-ar fi sunat nepotul la 5:00 dimineata, cu scurt timp inainte sa moara, atunci cand era transportat de urgenta la spital. Ruda artistului a facut publica toata convorbirea dintre ei. Conform spuselor barbatului, cantaretul i-ar fi spus ca va fi dus la unitatea medicala din Resita, dupa ce i-ar fi fost rau. Totodata, regretatul maestru i-ar fi spus sa nu se sperie!

S-a aflat ce i-a spus Petrica Mitu Stoian nepotului sau la 5:00 dimineata, cu scurta vreme inainte sa moara, atunci cand era transportat de urgenta la spital. Ruda artistului a facut dezvaluiri nestiute, la cateva zile dupa ce maestrul s-a stins din viata. Acesta a sustinut ca interpretul l-ar fi sunat ca sa-l anunte ca a transportat la spitalul din Resita, dupa ce i s-ar fi facut rau. In incercarea de a-l linisti, maestrul i-ar fi spus sa nu se sperie pentru el.

Nepotul lui Petrica Mitu Stoian a facut declaratii incredibile despre unchiul sau, dupa ce artistul s-a stins din viata sambata, pe 6 noiembrie 2021. Conform Romania TV, citata de Spynews.ro, barbatul a povestit ca artistul l-ar fi rugat sa-l insoteasca la clinica in care se face terapia hiperbara. I-ar fi dat ascultare, iar a scurt timp dupa ce maestrul s-ar fi instalat in camera, rudei cantaretului i s-ar fi spus sa plece, pentru ca se intuneca afara. La scurt timp, el ar fi fost sunat de interpret care i-ar fi spus ca se simte bine.

Petrica Mitu Stoian l-ar fi rugat asadar pe nepotullui sa mearga cu el la o clinica. Acolo, el i-a spus ca va face un tratament hiperbaric post-COVID. Spera ca astfel se va simti mai bine.

loading...
„M-a sunat dimineata la sapte si ceva ca este in Resita. Era la geam, a intrat in casa, am stat la povesti. Dupa care a zis ca merge la clinica … sa faca un tratament hiperbaric post-Covid. Am mers cu el acolo, s-a instalat in camera, mi-a spus „mergeti acasa ca se intuneca’. M-a sunat seara ca este bine’, a declarat nepotul lui Petrica Mitu Stoian la Romania TV, conform Spynews.ro.

Dimineata urmatoare, in jurul orei 05:00, nepotul lui Petrica Mitu Stoian ar fi primit un alt apel telefonic de la el. Artistul i-ar fi spus ca este transportat la spital la Resita, pentru ca i-ar fi fost foarte rau. L-ar fi rugat pe barbat sa nu se sperie, desi cantaretul ar fi inceput sa tuseasca cu sange.

„Dimineata la cinci jumate am primit telefon de la el: „Vezi ca ma duce la spital la Resita ca mi-a fost rau. Sa nu te sperii!’. Era la Resita, la Urgente. Medicii ii faceau tot felul de analize. Am vazut ca scuipa sange, m-am impacientat. Am sunat-o pe sora lui sa vina la Resita, apoi l-am sunat pe Doru sa vina ca ceva nu e bine. A fost dus la Cardiologie, doctorul se ocupa in permanenta de el acolo. A auzit ca se face bine daca face acest tratament’, a continuat el.

Dupa moartea fulgeratoate a lui Petrica Mitu Stoian, se pare ca au aparut primele rezultate ale necropsiei. Conform acestora, cantaretul ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator provocat de mai multe afectiuni: mitrala severa reumatismala, stenoza mitrala reumatismala, obezitate de grad I, insuficienta cardiaca. Totodata, s-a descoperit ca regretatul artist a suferit de mai multe complicatii post-covid, cum ar fi: bronhopneumonie in forma severa, soc septic, acidoza respiratorie decompensata si supradozaj cu anticoagulant, noteaza Antena 3.

Pe langa asta, Petrica Mitu Stoian ar fi avut si o trauma pulmonara, in lobii superiori ai plamanului. In acest sens, doctorii au trimis analizele la Institutul de Medicina Legala „Mina Minovici din Capitala pentru a se stabili daca barotrauma s-a produs sau nu in urma insuflarii cu presiune foarte ridicata, cu mult peste parametri normali de pe un plaman deja afectat de bronhopneumonie post Covid.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro