Cleopatra Stratan, revedere emotionanta cu Mihaela Tatu!

Cleopatra Stratan si Mihaela Tatu, aparitie emotionanta pe retelele de socializare.

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute tinere artiste din Romania. Ea a cunoscut succesul de la o varsta frageda, atunci cand a lansat piesa „Ghita”, la varsta de 3 ani. Fiica lui Pavel Stratan a cucerit intreaga Romanie si nu numai, motiv pentru care aparea tot mai des pe micile ecrane.

In urma cu mai bine de 17 ani de zile, Cleopatra Stratan a venit in platoul emisiunii prezentate de Mihaela Tatu, alaturi de tatal ei. Fetita de doar 2 ani a impresionat pe toata lumea dupa ce a inceput sa numere pana la 10 in romana, dar si in engleza. Fanii au fost placut surprinsi sa vada ca artista Cleopatra Stratan si Mihaela Tatu s-au revazut dupa 17 ani de zile si au recreat momentul in care s-au vazut pentru prima data.

Fotografia a strans in doar doua ore peste 17.000 de like-uri. „Ce revedere frumoasa am avut cu @mihaela_tatu1 dupa 17 ani! ???”, a scris Cleopatra Stratan in descrierea videoclipului.
„Tu ai crescut, dar Mihaela, este neschimbata si foarte frumoasa!”, „Ce frumos! Felicitari fata frumoasa pentru evolutia ta!”, „Doua doamne superbe”, „La fel de frumoase”, sunt cateva dintre reactiile internautilor.

loading...
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au devenit in vara acestui an sot si sotie. Pe pagina ei de Instagram, celebra cantareata a distribuit un moment emotionant din timpul ceremoniei: momentul in care s-a imbratisat strans cu mama ei. Sotia lui Pavel Stratan nu este adepta aparitiilor tv sau online, motiv pentru care fanii s-au bucurat sa le vada pe cele doua in aceasta ipostaza.

„Mama…
Stiti bine ca are foarte putine aparitii online, dar asta nu inseamna ca nu e cu si pentru mine oricand si oriunde! Prefer sa o prezint

in fata voastra ca cea mai puternica, iubitoare, scumpa si frumoasa fiinta de pe Pamant pe care o cunosc! Te iubesc, mami!?”, a scris Cleopatra Stratan, pe pagina ei de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro