Conflictul dintre Petrica Mitu Stoian si Niculina Stoican, confirmat chiar de artist cu cateva zile inainte sa moara

Conflictul dintre regretatul Petrica Mitu Stoian, angajat al Ansamblului Folcloric „Maria Tanase” din Craiova, si Niculina Stoican, manager al Ansamblului, a fost dezvaluit initial de impresarul Doru Gusman. Ulterior, au existat mai multe voci din folclorul romanesc care au spus ca intre cei doi nu ar fi existat niciun conflict.

Conflictul dintre Petrica Mitu Stoian si Niculina Stoican pare, insa, ca este cat se poate de real. La nici doua saptamani de la disparitia indragitului artist mehedintean, ies la iveala afirmatii ale acestuia care confirma acest conflict.

Mai exact, pe 27 octombrie 2021, cu 10 zile inainte de a trece in lumea celor drepti, Petrica Mitu Stoian a lasat o serie de comentarii pe contul de Facebook al lui Ionut Dolanescu, la o postare in care acesta se pozase alaturi de politicianul Titus Corlatean. La respectiva postare, Mitu Stoian a lasat mai multe comentarii in care isi exprima dezamagirea vizavi de politicieni, dar si vizavi de oamenii numiti in functii de conducere pe criterii politice.

„Politicienii sunt virusi mai periculosi decat COVID-ul. Eu din cauza lor m-am pensionat. Oameni nepotriviti pusi in functii nepotrivite pentru ei. Directori si manageri pusi politic in functii pe care nu le cunosc„, a comentat regretatul interpret la poza postata de Ionut Dolanescu.

De mentionat ca, dupa decesul artistului, respectivele comentarii au fost sterse, administratorul paginii de Facebook a lui Ionut Dolanescu pastrand un singur comentariu apartinand artistului mehedintean.

loading...
Petrica Mitu Stoian nu a fost strain de politica. A fost membru de partid pe vremea comunismului si nu s-a sfiit sa recunoasca acest lucru. Ba chiar, intr-un interviu mai vechi, Mitu Stoian a marturisit ca a avut si beneficii de pe urma carnetului PCR.

Reamintim ca Doru Gusman, impresarul lui Petrica Mitu Stoian, i-a adus acuzatii grave Niculinei Stoican. Gusman a dezvaluit ca, din pozitia de manager al Ansamblului Folcloric, interpreta l-ar fi umilit constant pe regretatul cantaret si ca acesta nu ar fi mai vrut sa auda de fosta lui colega.

Atitudinea Niculinei Stoican fata de Mitu Stoian ar fi stat, de altfel, si la baza pensionarii anticipate a acestuia din urma. In replica, Niculina Stoican a anuntat ca il da in judecata pe Gusman pentru acuzatii nefondate.

”El a plecat de la Ansamblul Maria Tanase suparat, foarte suparat! Si a plecat din cauza ei, din cauza Niculinei Stoican. Pentru ca il teroriza, il umilea. Nu s-a dus la un spectacol sau ceva, i-a facut adresa la primarie, primaria i-a taiat ziua. Mi-a spus: ‘Nu mai suport’. El s-a pensionat din cauza ei, sa scape de ea, sa nu o mai vada. Astea sunt cuvintele lui: ‘Nu vreau sa o mai vad. Nu suport sa ma umileasca ea’. Stie toata lumea, stiu cantaretii mari. Nu il lasa acum, nici mort, in pace, vrea sa se razbune, nu stiu”, a declarat Doru Gusman la Oltenia TV, imediat dupa decesul lui Mitu Stoian.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro