Cristina Deleanu si Eugen Cristea au dat Statul roman in judecata, din cauza certificatului verde

Cristina Deleanu si Eugen Cristea au dat Statul roman in judecata, din cauza certificatului verde. Cei doi actori, sot si sotie, isi doresc ca prin actiunea lor in instanta sa solicite introducerea unui certificat galben sau rosu pentru ei si restul persoanelor care nu pot sa se vaccineze anti-COVID-19. Au sustinut ca hotararea de guvern i-ar pune pe cei aflati in situatia lor intr-una de umilita!

Cristina Deleanu si Eugen Cristea au dat Statul roman in judecata, din cauza certificatului verde. Anuntul a fost facut de catre marele actor la Romania TV. A explicat ca el si sotia lui nu pot sa-si faca vaccinul anti-COVID-19 din cauza problemelor de sanatate. El a sustinut ca autoritatile nu s-ar fi gandit la persoanele aflate in situatia lor atunci cand certificatul verde devenit obligatoriu pentru accesul in centrele comerciale si alte institutii publice.

Actorii Cristina Deleanu si Eugen Cristea au decis sa dea Statul in judecata, dupa ce certificatul verde a devenit obligatoriu in centrele comerciale si alte institutii publice. Acestia au declarat ca in actiunea lor facuta in instanta, impotriva Guvernului Romaniei, a Ministerului de Interne si a CNCAV, solicita sa fie introdus certificatul galben sau cel rosu pentru cei care nu se pot vaccina impotriva COVID-19.

Eugen Cristea a declarat la Romania TV ca din cauza problemelor de sanatate cu care se confruta el si sotia lui, medicul de familie le-a recomandat sa nu se vaccineze impotriva COVID-19. Actorul a sustinut ca autoritatile nu s-ar fi gandit la aceasta situatie atunci cand au impus certificatul verde in spatiile mentionate anterior.

loading...
„Am facut o cerere prin care chemam in judecata Guvernul Romaniei, MAI si CNCAV. Semnalam faptul ca amandoi facem parte dintr-o categorie care nu a fost incadrata nicaieri. Amandoi avem recomandari din partea medicului de familie de a nu face vaccinul impotriva coronavirusului, din cauza unor probleme de sanatate’, a spus Eugen Cristea la Romania TV, conform mediaflux.ro.

Eugen Cristea a spus ca el si partenera lui isi doresc sa poata beneficia de un certificat rosu sau galben pentru a li se permite accesul in locurile in care nu pot intra. A declarat ca vor sa mearga in continuare la spectacole si sa-si cumpere diferite lucruri.

[ads2
In incheierea declaratiilor, Eugen Cristea a sustinut ca gestul facut de el si sotia lui nu inseamna un indemn la nesupunere. Actorul a mai precizat ca nu vrea sa incalce regulile si legile.

„Vrem sa beneficiem si noi de un certificat galben sau rosu prin care sa avem acces in toate locurile in care momentan nu putem intra din cauza Hotararii de Guvern. Vrem sa mai mergem si noi la spectacolele colegilor nostri, sa mai intram din cand in cand sa mai luam si noi o haina, un parfum sau un deodorant.

Aceasta Hotarare de Guvern ii pune pe cei care sunt in situatia noastra intr-o situatie de umilinta. Ne dorim sa ne aparam fara a incalca reguli si legi. Ceea ce am facut noi nu inseamna un indemn la nesupunere, ci la asezarea pe fagasul unor linii corecte a unor oameni care au facut mult pentru statul roman’, a mai transmis Eugen Cristea pentru Romania TV.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro