Cum arata casa de la Isverna a lui Petrica Mitu Stoian!

Petrica Mitu Stoian era intr-un punct al vietii cand se gandea sa se relaxeze mai mult si sa o lase mai usor cu munca.

Cum arata casa de la Isverna a lui Petrica Mitu Stoian! Interpretul de muzica populara vorbea cu doar cateva luni inainte de a se stinge din viata despre planurile pe care si le facuse in ceea ce privea terenurile din satul lui natal, Isverna, judetul Mehedinti.

Mitu Stoian traise pentru cariera lui, a muncit toata viata, iar in ultima vreme si-ar fi dorit sa stea mai departe de scena si sa duca o viata mai linistita. Acesta spunea ca ar fi vrut sa se bucure de mai multe vacante si sa colinde lumea prin locuri prin care n-a apucat sa mearga.

”Toata viata muzica a fost pe primul plan, acum as dori sa las locul tinerilor si sa ma bucur si eu mai mult de vacante, sa ma plimb prin locuri prin care nu am apucat sa merg. Eu iubesc tarile arabe si cand ma ridic din pat ma uit catre rasarit, nu catre apus. Nu am fost in Germania si nici nu o sa ajung vreodata, nu am chemare. Nici in SUA nu am fost. Imi doresc pana si la Moscova sa merg cu trenul, sa colind, sa stiu ce este prin lume. Mi-as dori sa vad ce au vazut altii.

loading...
La Isverna este o zona de munte, unde am casa parinteasca, iar capsunile se fac mai greu. Culegem chiar si in luna septembrie. Parintii mei au murit, iar de acest lucru (n.r. de afacere) se ocupa o nepoata. I-am spus la un moment dat «hai sa punem capsuni» si asa a ramas. La munte, unde atmosfera este mai rece, nu prea se coc in mai, se fac mult mai tarziu, dupa cum spuneam, si avem chiar si in septembrie. Le vindem en-gros”, spunea artistul, pentru Click, in urma cu cinci luni.

Surse apropiate artistului au dezvaluit ca Mitu Stoian investise o mica avere pentru a renova mosia de la Isverna.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro