Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrica Mitu Stoian.

Constantin Enceanu nu poate trece nici acum peste moartea celui mai bun prieten al sau, Petrica Mitu Stoian, la mai bine de doua saptamani de cand acesta din urma a murit, la varsta de 61 de ani!

Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrica Mitu Stoian. Constantin Enceanu (58 de ani) este in continuare devastat dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian.

Constantin Enceanu a fost invitat, miercuri, la emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro TV, unde a dezvaluit ca l-a visat pe Petrica Mitu Stoian. „L-am visat azi-noapte! Pe mama mea am visat-o dupa 13 ani… Pe Petre l-am visat azi-noapte, mai era cu cineva… Imagine pe care am spus ca am vrut sa-mi ramana in memorie a fost, inainte sa-i puna panza preotul, eram la capatul lui… am vrut sa-l privesc si sa-l strang in brate! Am pus mana pe umerii lui, m-a trecut un fior rece, nu stiu de ce, si i-am zis parintelui „Da, parinte, acum puteti sa faceti…”. Azi-noapte, aceeasi imagine mi-a aparut in minte si mai era cineva cunoscut pentru ca ne straduiam sa-l luam de acolo, sa fugim cu el! M-am trezit foarte speriat, era 2:30, si nu-mi venea sa cred”, a spus Constantin Enceanu.

„Nu stiu ce inseamna visul asta! Cine stie sa le interpreteze.. m-as bucura sa-mi spuna! Mi-era teama ca, asa in vis, nu reusim sa-l luam de acolo… Acea imagine mi-a ramas intiparita in minte! Nu pot sa dorm mai mult de doua-trei ore pe noapte”, a mai spus artistul.

loading...
Constantin Enceanu a dezvaluit ca a avut un concert la doar o saptamana dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian, la Tulcea. „Am tinut un moment de reculegere si lumea a aplaudat… Mi-a fost foarte greu sa ma adun, incercam sa ma musc de buze… In simteam aproape de mine! Primele trei melodii… as fi vrut sa-mi vad fata, parca nu eram eu! Saptamana viitoare aveam un eveniment impreuna, peste vreo luna de zile aproape, in preajma Sarbatorilor, nu stiu… M-au sunat oamenii aia, nu stiu ce o sa facem!”, a mai spus Constantin Enceanu.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro