Daniel Pavel a semnat cu Pro TV pentru Survivor Romania

In urma cu cateva luni au aparut primele zvonuri despre mutarea emisunii Survivor Romania. Se pare ca aceasta competitie fenomen de la Kanal D se va difuza la Pro TV. Ei bine, nici bine nu s-au clarificat lucrurile cu emisiunea, ca au aparut informatii si despre mutarea prezentatorului. Daniel Pavel ar fi semnat si el cu Pro TV.

Show-ul fenomen de la Kanal D se muta la Pro TV. Insa, surpriza este cu atat mai mare, incat se pare ca si Daniel Pavel a semnat cu trustul de pe Pache Protopopescu si urmeaza sa faca mutarea cea mare.

Fiind unul dintre cei mai importanti oameni de televiziune de la Kanal D si, de asemenea, emblema emisiunii Survivor Romania, Pro TV-ul a vrut sa fie formatul complet.

Daniel Pavel a acceptat propunerea de a fi gazda emisiunii Survivor Romania, sezonul 2, dupa ce in primul sezon a prezentat Dan Cruceru.

Telespectatorii, dar si concurentii l-au indragit imediat pe acesta si a reusit sa lege o legatura frumoasa cu ei. Insa, dupa ce s-a auzit ca show-ul de la Kanal D se va muta la Pro TV, au aparut si primele informatii despre mutarea lui Daniel Pavel.

loading...
Se pare ca indragitul prezentator a semnat deja contractul cu televiziunea de pe Pache Protopopescu, mai ales ca ar fi primit o oferta mult mai buna, informeaza Cancan.

Astfel, emisunea va putea fi vazuta, de acum, la Pro TV, iar cel care o va prezenta va fi chiar Daniel Pavel.

In cadrul unui interviu, Daniel Pavel declara ca proiectul Survivor Romania reprezinta cea mai mare provocare profesionala de pana acum. De asemenea, prezentatorul sustinea ca este un privilegiu sa fie alaturi de o asa echipa, dar este si de-a dreptul fascinat de evolutia concurentilor.

„Pentru mine, «Survivor Romania» reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. E un privilegiu pentru sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase’, declara Daniel Pavel, in urma cu ceva timp.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro