DURERE FARA MARGINI PENTRU SPEAK.

Durere fara margini pentru Speak. Bunicul cantaretului a pierdut lupa cu virusul SARS-CoV-2. Artistul a facut anuntul pe pagina sa de socializare si a transmis un mesaj emotionant despre momentele de groaza prin care a trecut singurul lui bunic.

Speak trece prin clipe dureroase. Singurul bunic, pe care il mai avea in viata, a murit rapus de coronavirus. Artistul si-a anuntat urmaritorii de pe Instagram despre tragicul eveniment din viata lui si a publicat un mesaj emotionant despre ultimele clipe din viata bunicului.

Speak a povestit ca barbatul era impotriva vaccinarii si nu credea in existenta virusului. Din pacate, soarta l-a facut sa realizeze pericolul cand era prea tarziu pentru a mai putea fi salvat. A constientizat ca virusul este prezent si exista abia cand plamanii acestuia functionau doar la 40% din capacitate atunci si-a dat seama ca nu mai putea respira. Bunicul lui Speak a acceptat intr-un final ajutorul medicilor, insa a fost prea tarziu:

”Astazi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toti bunicii mei. Nu a vrut sa se vaccineze pentru ca nu a crezut in virus, pentru ca asa a vazut el la unu sau altul pe la TV. Nu a acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la inceput. Pentru ca nu credea in virus. A inceput sa creada cand plamanii lui mai functionau doar la 40% din capacitate, si cand a realizat ca nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea tarziu. Virusul exista, iar astazi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care il mai aveam. Te iubesc bunicule!

loading...
P.S.: Daca sanatatea le permite, vaccinati-va parintii si bunicii pentru ca ei sunt cei mai vulnerabili!”, fost mesajul emotionant al Lui Speak.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro