Emisiunea Mirelei Vaida, inlocuita!

Sefii vedetei au luat decizia ca emisiunea prezentata de aceasta sa fie inlocuita cu jurnalul de stiri.

Mirela Vaida a primit o lovitura grea din partea sefilor. Patronii trustului unde vedeta era prezentatoare TV au decis sa scoata emisiunea artistei de pe postul pe care era difuzata, din cauza amenzilor usturatoare, primite de la CNA.

Proiectul acesteia va fi inlocuit cu jurnalul de stiri, prezentat de Marius Pancu si Laura Nureldin.

Vestea ca Mirela Vaida nu va mai aparea in cadrul postului TV care a consacrat-o i-a luat prin surprindere pe cei de acasa, care s-au obisnuit cu prezenta zilnica a vedetei, pe micile ecrane.

Din primele informatii, patronii trustului au luat aceasta decizie din cauza numarului mare de sanctiuni primite in ultimul timp, de la CNA. Totusi, se pare ca cei de la conducere au gasit o solutie rapida pentru a nu pierde audienta, asa ca au hotarat sa inlocuiasca formatul prezentat de Vaida cu jurnalul de stiri.

loading...
Astfel, telespectatorii ii vor intalni la pupitrul stirilor pe Laura Nureldin si Marius Pancu, doua figuri cunoscute in lumea televiziunii: „Am scris de cand ma stiu. Pe pereti, pe hartie, in desfasuratorul de jurnal, pe blog. Acum, la «batranete», m-am apucat de scris povesti. Nici studiile, nici functia nu ma recomandau pentru asta – sunt absolventa de Psihologie si lucrez ca prezentator de stiri din 2002.” , sunt cateva dintre randurile scrise de Laura Nureldin, pe blogul ei personal.

Decizia sefilor nu i-a cazut deloc bine Mirelei Vaida, dar nici unora dintre colegii ei de trust. Potrivit Cancan.ro, hotararea patronilor ar fi creat adevarate controverse in randul angajatilor, mai ales pentru ca Vaida refuza vehement sa paraseasca postul de televiziune care a a consacrat-o.

De partea ei ar fi si producatorul emisiunii, care nu este de acord cu aceasta mutare. Totusi, se pare ca cei de la conducere nu s-au lasat deloc impresionati de parerile staff-ului, astfel incat i-ar fi avertizat pe angajati cu desfacerea contractelor, in caz de nemultumiri.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro