Gabriel Cotabita, probleme grave de sanatate

Gabriel Cotabita a dezvaluit ca a avut probleme mari de sanatate, iar la inceputul lunii octombrie a ajuns din nou pe mana medicilor. Artistul a povestit cum a reusit sa treaca peste momentele dificile din ultima perioada.

Gabriel Cotabita a vorbit despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat la inceputul lunii octombrie. Artistul a ajuns atunci din nou pe mana medicilor.

Artistul a dezvaluit ca are probleme cu tiroida, precizand ca se afla intr-o perioada in care i se intampla tot felul de lucruri neplacute din punct de vedere al sanatatii.

„Sunt intr-o perioada care o aveam scrisa, in care mi se intampla tot felul de lucruri neplacute din punct de vedere al sanatatii. Imi apar probleme pe care nu le cunosteam. De exemplu, problemele pe care le am cu tiroida. Am avut probleme anul trecut. Craciunul si Revelionul le-am petrecut in spital cu Covid-19. (…) Norocul meu a fost ca am avut niste oameni draguti in spitale, la Colentina a fost ultima intamplare.

loading...
M-am trezit dimineata si nu am putut sa mai merg… am cazut din picioare, pur si simplu. Nu am facut efort… Cand ti se hotaraste ca ai treaba, ai treaba. La mine asa e! (…) Si in randul trecut, mi-au zis ca mi s-a facut rau ca am facut efort. Nu am facut niciun efort, mama”, a povestit artistul la emisiunea „Vorbeste Lumea”.

Cantaretul spune ca a reusit sa depaseasca aceasta perioada grea cu ajutorul medicilor.

Gabriel Cotabita este casatorit cu Alina din 2016. In cadrul unui interviu, artistul a fost intrebat daca isi doreste copii cu actuala partenera.

“In primul rand, ca nu poate si cred ca nici nu ne-ar conveni amandurora. Am deja trei copii. Problema este in felul urmator: daca ar fi problema de copii cu Alina, in momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodata. Asta a fost conditia: bai, te insori, dar sa nu mai faci alti copii. Eu n-am zis nimic.

Problema e ca Alina e cu un an de zile mai mare decat ele si automat… Desi par ca sunt moderne, sunt ramase pe stilul vechi. Mama lor ramane mama lor, orice ar fi. Am trait ani de zile impreuna, avem trei copii, ne leaga foarte multe lucruri.

Ea deja s-a recasatorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este ca mama lor nu mai poate face copii, ca a avut o problema si nu mai are posibilitatea. Dar la mine inca e posibil…”, a spus Gabriel Cotabita.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro