Livian de la Puterea Dragostei, anunt bomba

Livian, castigatorul sezonului doi Puterea Dragostei, i-a lasat pe toti masca! A anuntat ca iubita lui este insarcinata!

Livian de la Puterea Dragostei i-a uimit pe toti, dupa ce a anuntat ca iubita lui asteapta un copil. Castigatorul sezonului doi al competitiei fenomen de la Kanal D a facut un clip pe TikTok, in care anunta ca partenera lui de viata este gravida. In timp ce o filmeaza pe aceasta, baiatul lui Nelson Mondialul spune tare ca: ”E gravida muierea mea”. Alexandra incepe sa rada si ii spune sa taca.

Livian este mai tot timpul glumet, asa ca nu se stie daca afirmatia facuta de el este cu adevarat pe bune, ori doar se amuza pe acest subiect. Totusi, fostul concurent de la Puterea Dragostei si Alexandra au o relatie de lunga durata, asa ca nu ne-ar mira ca cei doi sa le faca o surpriza tuturor si sa anunte ca vor avea un bebelus.
loading...
Alexandra si Livian au, se pare, o relatie foarte frumoasa caci petrec timp impreuna, dupa cum se poate observa din postarile lor din mediul online. Cei doi amorezi nu se feresc de ochii curiosilor, postarile lor din mediul online fiind facute destul de des. Livian si Alexandra au sentimente puternice unul pentru celalalt, asa cum reiese din declaratiile pe care baiatul lui Nelson Mondialul le face pe internet, pentru iubita lui.

Livian de la Puterea Dragostei si-a gasit fericirea in bratele Alexandrei, dupa despartirea de Nicoleta, fosta lui iubita, cu care a fost impreuna la scurt timp dupa ce sezonul doi s-a incheiat. Cei doi pareau de nedespartit, insa lucrurile n-au stat atat de bine intre ei, caci s-au despartit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro