MARGHERITA DE LA CLEJANI A FOST CONDAMNATA DUPA CE A FOST PRINSA SUB INFLUENTA SUBSTANTELOR INTERZISE LA VOLAN!

Margherita de la Clejani a fost condamnata dupa ce a fost prinsa sub influenta substantelor interzise la volan. Autoritatile au decis sa ii suspende dreptul de a conduce un an, plus o amenda de 16.000 de lei. Mai mult, daca sanctiunea nu va fi achitata, artista risca sa fie retinuta 200 de zile la Penitenciarul de Femei Targsor.

Anul trecut, in luna mai, fiica Clejanilor a produs un accident in timp ce se deplasa pe bulevardul Gheorghe Sincai dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir. Vedeta a pierdut controlul colanului si a intrat in coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe prima banda de circulatie.

De indata ce oamenii legii au ajuns la fata locului, tanara a fost testata cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, insa nu si cel al testului cu aparatul DrugTest. Ulterior, Marga a fost condusa la INML, unde s-au recoltat probe biologice, care au confirmat prezenta in organism a unor substante interzise.

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 au decis, in urma cu doua zile, sa o tina departe de volan pe Margherita, iar pentru ca este la prima condamnare, fiica Clejanilor a primit o amenda penala de 16.000 de lei. Daca sanctiunea nu va fi achitata, se va transforma in 200 de zile de puscarie.

loading...
„Condamna pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii in cuantum de 16.000 lei, calculata prin inmultirea unui numar de 200 zile-amenda, cu suma de 80 lei corespunzatoare unei zile-amenda, pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante (fapta din 23.05.2020).

Aplica inculpatei pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioada de 1 an de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferenta urmaririi penale, suma de 100 lei aferenta fazei de camera preliminare si suma de 200 lei aferenta fazei de judecata. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia inculpatei si procurorului prin mijlocirea grefei instantei, astazi, 03.11.2021”, a fost decizia instantei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro