MIRELA VAIDA, IN LENJERIE INTIMA PE RETELELE SOCIALE.

Mirela Vaida si-a surpins admiratorii cu una dintre fotografiile pe care le-a postat pe retelele sociale. Prezentatoare TV apare intr-un body negru din dantela si plasa, poza pe care fanii ei au apreciat-o. Langa imagine, aceasta a scris ca a acceptat provocarea de a se lasa un pic “transformata” in Madonna.

Mirela Vaida este o prezentatoare TV cunoscuta si apreciata, in special pentru seriozitatea ei. Insa, cand simte nevoia, nu rateaza ocazia sa-si lase admiratorii cu gura cascata, asa cum s-a intamplat recent. Pe retelele sociale, a postat mai multe fotografii, printre care se afla si una in care apare in lenjerie intima.

Desi a trecut prin trei sarcini si are 39 de ani, Mirela Vaida are o silueta de invidiat, pe care multe femei si-ar dori sa o aiba.

“In urma cu fix un an am acceptat provocarea de a ma lasa un pic «transformata» in Madonna!”, a scris prezentatoarea TV in dreptul fotografiilor.

Reactiile celor care o urmaresc nu au intarziat sa apara. “Daca nu ma uitam la descriere eram convinsa ca este chiar Madonna in tinerete”, “Madonna era o femeie frumoasa, dar vulgara. Doamna Mirela, eu va apreciez sunteti frumoasa asa cum sunteti si sunteti o mama exemplara”, “Da, pozele sunt minunate! Insa tu nu ai nevoie sa te transformi in altcineva. Tu esti frumoasa, poate mai frumoasa decat Madonna”, au fost doar trei dintre mesajele laudative.

loading...
In cadrul unui interviu, Mirela Vaida a vorbit despre viata de familie. Mamica a trei copii, prezentatoarea TV a marturisit ca si-ar dori sa aduca pe lume cel de-al patrulea copil. Ar avea o preferinta, si anume… o fetita! Visul ei este de a avea doua fete si doi baieti, motiv pentru care spera ca, la urmatoarea sarcina, va avea o fetita.

“Ne gandim des la al patrulea copil, am si ales nume pentru fetita noastra, ca fetita vrem sa fie”, a spus Mirela Vaida.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro