Petrica Mitu Stoian, condus pe ultimul drum intr-un sicriu cu capac frigorific!

Familia lui Petrica Mitu Stoian a inchiriat un sicriu cu capac frigorific pentru inmormantare.

Petrica Mitu Stoian s-a stins din viata sambata, 6 noiembrie, la Spitalul din Resita. Celebrul cantiret de muzica populara a ajuns de urgenta la spital, dupa ce s-a internat la o clinica privata, unde incepuse sa urmeze un tratament post-COVID. Vestea i-a distrus pe membrii familiei artistului, cat si pe oamenii care l-au cunoscut de-a lungul vietii.

Petrica Mitu Stoian va fi inmormantat astazi, 10 noiembrie, in cimitirul Ungureni din Craiova. Trupul neinsufletit al cantaretului a fost depus pana la ora 12:00 la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, iar mai apoi urmeaza sa fie dus la Biserica. Persoanele care au vrut sa isi ia ramas bun de la artist au putut inca de seara trecuta sa mearga la Teatrul National din Craiova.

Membrii familiei lui Petrica Mitu Stian si-au dorit ca toti oamenii care l-au indragit sa ramana cu o ultima amintire legata de artist, motiv pentru care au decis sa inchirieze un capac de sicriu special.

loading...
Trupul neinsufletit al celebrul cantaret de muzica populara se afla intr-un sicriu cu un capac de sticla frigorific. Pentru inchirierea acestuia, familia artistului a platit aproximativ 200 de lei pe ora. Apropiatii artistului nu s-au uitat la bani cand a venit vorba de acest sicriu, atat timp cat memoria lui Petrica Mitu Stoian va ramane vie in amintirile oamenilor tot mai mult timp.

Inca de la primele ore ale diminetii, persoane care l-au indragit pe celebrul artist au inceput sa vina sa isi ia adio. Au fost surprinse imagini triste la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, acolo unde s-a lasat cu foarte multe lacrimi. Buchete impresionante de flori si coroane au fost aduse in memoria interpretului de muzica populara, care nu va fi uitat niciodata din memoria romanilor.

El urmeaza sa fie inmormantat la Cimitirul Ungureni din Craiova, judetul Dolj, acolo unde si-a pregatit locul de veci dinainte sa moara.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro