Prima intalnire dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, dupa scandalul divortului!

Anamaria Prodan a povestit cum a decurs prima intalnire cu sotul ei, dupa anuntul despartirii.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au format un cuplu pentru aproximativ 15 ani de zile. Dupa una dintre cele mai longevive casnicii din showbiz-ul romanesc, cei doi au ajuns la despartire. Celebrul antrenor a fost cel care a anuntat ca vrea sa divorteze de sotia lui, fiind deja intr-o noua relatie.

Intr-un interviu recent, Anamaria Prodan a povestit despre ultimele schimbari din viata ei atat pe plan sentimental, cat si profesional. Intrebata daca s-a mai vazut cu sotul ei in urma scandalurilor si acuzatiilor din ultima perioada, impresara a dezvaluit ca Laurentiu Reghecampf i-a facut o vizita la petrecerea de Halloween data de vedeta la Snagov, acolo unde antrenorul s-a fotografiat alaturi de baietii lui. Cei doi s-au intalnit si au discutat sincer despre ce s-a intamplat in ultima peerioada.

Vedeta a dat de inteles ca sotul ei ar fi vrut de mai multi ani de zile sa incheie casnicia.

loading...
„Da, a fost la noi la Snagov. A fost un party de Halloween la care a participat si el. Am vorbit cu Laurentiu si am zis sa facem, cumva, sa inchidem nebunia asta! Tot ce s-a intamplat acum s-a vrut de foarte multi ani.

Probabil ca Laurentiu nu realizeaza, dar va realiza in foarte scurt timp si cand va realiza va fi jale pentru toata lumea, pentru ca familia asta a fost indestructibila”, a declarat Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Chiar daca vede iertarea ca pe „cel mai frumos lucru de pe pamant”, Anamaria Prodan este reticenta in ceea ce priveste o impacare cu Laurentiu Reghecampf.

„A ierta este cel mai frumos lucru de pe pamant. Sunt inversunata, sunt niste lucruri pe care nu ni le explicam, nici noi, nici copii. Daca eram mai evoluata as fi parut poate indiferenta, dar nu ai cum. Cu toate astea sunt acolo, ochi de soim. Cine greseste plateste, la mine, oricare ar fi. El plateste acum prin tot ceea ce se intampla cu copii lui”, a marturisit Anamaria Prodan, pentru un post de televiziune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro