Promisiunea pe care Petrica Mitu Stoian i-a facut-o baiatului sau de suflet, inainte sa moara

Petrica Mitu Stoian nu a avut copii, insa exista un tanar pe care l-a indrumat de mic copil sa ajunga cine este astazi!

Petrica Mitu Stoian nu a avut copii, insa a indrumat si a ajutat un tanar sa ajunga unde este astazi. Este vorba de Alin Gabriel, a carui zi de nume este astazi, un tanar din Pitesti care a crescut alaturi de maestrul Mitu Stoian.

Interpretul de muzica populara l-a luat peste tot, la multe spectacole si evenimente, pe Alin. Cei doi au cantat impreuna pe scene mari din tara noastra, melodii care rasuna pe tot internetul.

Inainte sa moara, Petrica Mitu Stoian si-a dorit sa cante o noua piese alaturi de baiatul lui de suflet.

O melodie intitulata ”Copile, imbatranesc” avea sa fie interpretata de Alin si Mitu Stoian. Din nefericire, cantaretul din Mehedinti nu a mai apucat sa traiasca acest lucru. Versurile sunt gata, insa maestrul Mitu Stoian nu mai este printre noi. O prietena buna a artistului i-a promis acestuia ca va ramane langa Alin mereu si ca-l va indruma. Este vorba de Rozica Petre, cea care a si transmis un mesaj emotionant pe Facebook.

loading...
” Cand am scris piesa,, Doamne n viata s multumit, pt Petre nu as fi crezut ca o sa ajunga pe buzele tuturor! Sper ca a plecat multumit din aceasta viata, prin

tot ceea ce a realizat,, o comoara de cantec,, El a sperat ca Alin sa i duca cantecul mai departe! Asa ca si a dorit sa cante un duett cu Alin,, Copile imbatranesc! Am sa l ajut pe Alin sa si indeplineasca visul! I am promis asta lui Petre!”, a scris cantareata.

Cu putin timp inainte sa-si piarda viata, Petrica Mitu Stoian a ascultat cum ar suna piesa si i-a placut foarte mult.

Astazi este ziua de nume a lui Alin, baiatul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian. Din nefericire, anul acesta nu a mai primit mesajul mult asteptat de la maestrul Mitu Stoian, cel care ii trimitea de fiecare data numai urari de bine.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro